Primele vești despre Benone Sinulescu. Ce face acum maestrul

Primele vești despre Benone Sinulescu. Ce face acum maestrul
Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu le dă fanilor artistului primele informații legate de starea sa de sănătate.

Se luptă mult ca Benone Sinulescu să-și revină. Fostul său impresar a reușit să dea primele informații.

Primele vești despre Benone Sinulescu. Ce face acum maestrul

Ionuț Pavel i-a fost alături lui Benone Sinulescu în cele mai frumoase momente ale vieții, dar nu l-a părăsit nici acum, când artistul se află într-o mare cumpănă. Acesta a dat însă primele vești despre starea acestuia de sănătate. “Vreau să mulțumesc presei pentru ajutorul acordat pentru salvarea lui Nea Beni.

Practic primul material a apărut la televiziune sâmbătă la ora 14.00, iar Benone Sinulescu a fost adus la spital cu salvarea privata la ora 15.55. In acel moment el se afla deja de 48 de ore în clinica de îngrijiri paleative de lângă Arad. Mă bucur că familia în loc să se pregătească de înmormântare, este acum alături de artist și acordă toată atenția stării sale de sănătate.

Vreau să mulțumesc doamnei Elena Sinulescu că a început sa comunice cu noi, chiar și prin intermediul paginii de Facebook. Și îi doresc sănătate și puterea de a trece cu bine peste această încercare la care îl supune viața pe maestrul nostru drag. Sunt sigur că dânsa nu a lăsat spitalul să comunice presei informații privind starea de sănătate a artistului pentru că vrea să ne comunice personal că Nea Beni este mai bine.

Și că se fac toate demersurile necesare pentru a fi îngrijit la cele mai bune standarde. Sper ca să auzim poate veștile bune chiar din gura Maestrului”, a declarat acesta.

„Nu este vorba de nici un Alzheimer

Pe de altă parte, Ionuț Pavel informează pe toată lumea că Benone Sinulescu nu are Alzheimer, stările sale de confuzie fiind cauzate doar de puseele de tensiune. “Din frânturile de informații pe care le avem, știm cu siguranță că Benone Sinulescu este bine acum, pe picioarele lui. Se hrănește singur, că este foarte comunicativ, inclusiv a făcut glume cu personalul medical. Cei de la Spitalul Județean Arad au reușit să îl reechilibreze electrolitic si să-l stabilizeze.

Practic i-au salvat viața. Analizele sunt bune si nu este vorba de niciun Alzheimer, așa cum a fost sugerat în presă. Stările de confuzie ale maestrului fiind cauzate în trecut doar de puseele de hipertensiune, o boală ce afectează peste 3 milioane de români. Aceste pusee de hipertensiune au cauzat și căderile Maestrului de săptămâna trecută.

Vechea problemă a artistului este de câțiva ani o arteră ce hrănește creierul, 80% astupată și o arteră coronară aproape astupată. Din puținele informații care mi-au parvenit în timp, Maestrul era programat să se opereze în jurul datei de 15 iunie. Operația de desfundare a carotidei este o operație pe care o fac milioane de oameni din toată lumea anual.

Și această operație poate preveni un accident vascular cerebral, este o operație ce redă mult șansa la o viață normală. Să ne rugăm în continuare pentru viața și sănătatea dragului nostru artist, Benone Sinulescu. Să încercăm să facem tot ce este posibil pentru a-l avea alături de noi cât mai mult timp posibil”, a mărturisit Ionuț Pavel.

Sursă foto: fanatik, click

 

Recomandarile noastre