Principele Nicolae, tată pentru a treia oară. În această seară aflăm și dacă vrea să facă politică sau să conducă România

Principele Nicolae, tată pentru a treia oară. În această seară aflăm și dacă vrea să facă politică sau să conducă România
Veste dinspre familia regală a României. Nepotul Regelui Mihai, principele Nicolae a dezvăluit ce dar le va aduce Moș Niculae.

Nicolae al României a anunțat pe rețelele de socializare că Sfântul Nicolae și Bunul Dumnezeu le-au binecuvântat familia în ajunul sărbătorilor. El și soția sa vor fi din nou părinți. Fetița lor va avea un frățior sau o surioară. Alina-Maria de Roumania este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Bebelușul urmează să vină pe lume în primăvara anului 2022.

Mesajul postat de principe pe pagina sa de Facebook arată câtă fericire este acum în familia lui.

În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții”.

Principele Nicolae și Alina Binder au devenit părinți pentru prima oară în luna noiembrie 2020. Și atunci, când a aflat că va fi tată, principele a decis să împartă vestea minunată cu fanii săi, cu cei care nu l-au exclus din inima lor și din casa regală.

“Sunt bucuros să vă pot împărtăşi bucuria că soţia mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinţilor şi a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoşilor şi al valorilor tradiţionale, în spiritul iubirii şi al responsabilităţii faţă de ţară, în credinţa în care am fost botezat, ca şi bunicul meu, Regele Mihai. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, spunea Nicolae al României.

Principele va deveni un tată cu trei copii

Principele Nicolae va fi pentru a treia oară tată. El a avut o relație scurtă cu o tânără cu care a lucrat în timpul derulării unei campanii civice, iar aceasta a rămas însărcinată. Bărbatul nu a vrut să-și asume copilul, a cerut test de paternitate și s-au despărțit.

A urmat un lung proces, s-au făcut și teste de paternitate și în final principele Nicolae a recunoscut fetița deoarece aveau ADN comun. Plătește mamei pensie de întreținere, dar de însurat s-a însurat cu Alina. Prima fetiță a lui trăiește cu mama la Brașov.

Pedepsit și refuzat de Principesa Margareta, Custodele Coroanei

Nicolas Medforth-Mills este fiul Principesei Elena și primise titlul princiar la 1 aprilie 2010, la vârsta de 25 de ani. Nicolae era singurul nepot al regelui și al treilea în ordinea de succesiune la tron, după Mihai I și Principesa Margareta.

După ce s-a aflat că tânăra cu care avusese o relație a născut, iar Nicolae nu vrea să-și asume că e tatăl copilului, membrii Casei Regale au fost foarte supărați. Regele Mihai l-a exclus pe Principele Nicolae al României din linia de succesiune a Casei Regale și i-a retras titlul monarhic acordat în 2010.

Nicolae și Alina s-au căsătorit civil în Marea Britanie, iar nunata au făcut-o la Sinaia. Deși au fost invitate la nunta regală, Principesele Margareta și Elena, mama principelui, nu au participat. „Săptămâna trecută am scris o scrisoare către mătuşa mea, Principesa Margareta, am întrebat dacă..ne-ar face o onoare, de fapt, să fie naşa şi unchiul meu să fie naşul nostru la nuntă”, spunea Nicolae Medforth-Mills înainte de nuntă.

Va intra în politică Nicolae al României?

În această seară, de la ora 21.00, pe postul Realitatea Plus îl vom vedea pe principele Nicolae, care va povesti multe din viața lui, inclusiv dacă va intra în politică sau dacă sunt șanse ca în România să revină monarhia la putere. Anunțul făcut de Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii „Culisele Statului Paralel” dă mai multe detalii. Reproducem cele mai interesante pasaje.

„La 100 de ani de la nasterea Regelui Mihai, in Romania s-a redeschis discutia despre cum ar arata tara noastra cu o monarhie constitutionala. Unii s-au repezit sa spuna ca este o idee depasita, altii ca ar putea fi o optiune dar nu mai avem cu cine dar sunt inca multi care cred ca ar fi singura salvare a Romaniei. In 1992, la Bucuresti, Regele Mihai spunea“România va reînvia și va renaște! Cu toate că am fost departe de voi de mai bine de 45 de ani, nu v-am uitat niciodată și vă iubesc din toată inima!”

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills avea 7 ani când l-a însoțit pe bunicul său, Regele Mihai, în România

Zeci de mii de oameni au iesit atunci pe strazi si au privit momentul cu speranta. Dar nu a fost sa fie. Romania nici nu a reinviat si nici nu a renascut. Astazi pare mai degraba ca ne intoarcem la trecut. Un trecut poate chiar mai intunecat decat cel pe care l au trait parintii si bunicii nostri.

La 4 ani dupa ce Regele Mihai “a plecat”, Nicolae al Romaniei vine in platou la Culisele statului paralel sa ne vorbeasca despre familia regala, despre intrigile si povestile lor, despre viata sa. A invatat limba romana foarte tarziu, prefera pizza in locul sarmalelor si se considera un progresist. De ce a fost exclus din linia de succesiune, de ce a fost dezmostenit, mai tine legatura cu familia sa? Ce studii are? Unde a lucrat inca din facultate? Din ce traieste astazi? Ce ar face daca astazi ar fi Rege pentru o zi? Este Romania pregatita pentru o monarhie constitutionala? Va intra in politica Nicolae al Romaniei? Vom incerca sa raspundem la toate aceste intrebari si la multe altele”.