Prințul Harry, despre traumele din viața sa. Se compară cu Jim Carrey din filmul „Truman Show”

Prințul Harry, despre traumele din viața sa. Se compară cu Jim Carrey din filmul „Truman Show”
La două luni după interviul bombă cu Oprah Winfrey, prințul Harry face din nou declarații șocante și se compară cu Jim Carrey din filmul The Truman Show. Ducele de Sussex a vorbit despre traumele din viața sa.

Într-un podcast de 90 de minute, prezentat de Dax Shepard, prințul Harry a vorbit despre viața sa în familia regală și s-a comparat cu Jim Carrey în filmul „The Truman Show”. Acesta a criticat din nou familia regală, dar și modul în care a fost crescut de tatăl său, prințul Charles. Harry a vorbit despre „durere și suferință genetică” și și-a manifestat dorința de a-și crește copiii diferit față de cum a fost el crescut. 

„Este vorba de multă durere și suferință genetică, ele se transmit, așa că părinții ar trebui să se gândească – «Acest lucru mi s-a întâmplat mie, dar mă voi asigura că nu ți se întâmplă și ție»”, a adăugat el, referindu-se la felul în care vrea să își educe copiii.

Prințul Harry se compară cu Jim Carrey. Spune că s-a simțit ca într-o grădină zoologică 

De asemenea, fiul cel mic al prințului Charles s-a comparat cu Jim Carrey din The Truman Show. În filmul respectiv, personajul lui Carrey află că a fost într-un show TV încă de la naștere și toată viața sa a fost influențată de camere de luat vederi, dar și de fanii care îi dictează mișcările. 

„Nu vreau să arunc vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinuim, dar atunci când vine vorba de creșterea unui copil, dacă eu am suferit o formă de durere și suferință pentru că și ea a fost suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu îl voi mai transmite generației următoare. 

Am văzut ce este în spatele cortinei, știu care este modelul, știu cum funcționează operațiunea și nu vreau să fac parte din ea. E o combinație între The Truman Show și a fi un animal în cușcă la zoo”, a povestit Harry.  Referindu-se la Prințul Charles, Harry a spus: „Brusc, am început să-mi dau seama că el m-a tratat în felul în care a fost și el tratat și m-am gândit cum pot să schimb asta pentru copiii mei”.

Foto: Facebook

Unde își ține Carmen Electra pantofii cu toc. Cunoscătorii ar strica „sacrilegiu”!

Recomandarile noastre