Prințul Harry și William s-au luat la bătaie! Scandalul monstru a pornit de la Meghan Markle

Prințul Harry și William s-au luat la bătaie! Scandalul monstru a pornit de la Meghan Markle
După dezvăluirile incendiare din mini-seria de pe Netflix, prințul Harry face acuzații bombă la adresa altor membri ai familiei regale în noua sa carte. El susține că propriul său frate l-a atacat, fizic, totul având legătură cu Meghan Markle.

Ducele de Sussex susține că animozitățile au devenit fizice între el și Prințul William în 2019, iar fratele mai mare a lansat atacul. În noua sa carte de memorii, „Spare”, prințul Harry susține că William l-a apucat de guler, i-a smuls colierul regal și l-a trântit la pământ în timpul unei lupte care a avut loc în Londra. În ceea ce privește ceea ce a declanșat presupusa bătaie, Harry spune că lucrurile s-au încins după ce William a numit-o pe soția sa Meghan „dificilă, nepoliticoasă și abrazivă”, notează TMZ.com.

Prințul Harry spune că William era deja agitat când a venit la Nottingham Cottage, unde locuia Harry la acea vreme, William începând să se plângă de Meghan. Harry spune că i-a spus fratelui său că nu făcea decât să regurgiteze narațiunile din mass-media și că se aștepta la ceva mai bun din partea lui William… iar apoi a izbucnit scandalul. Cei doi au început să țipe unul la altul, iar ulterior să-a ajuns la violente fizice.

Bătaia dintre Harry și William s-a lăsat cu vânătăi

Prințul Harry mai spune că l-a acuzat pe William că se comportă ca un moștenitor și că este incapabil să îl înțeleagă. A urmat un schimb de insulte, apoi au mers în bucătărie, unde ar fi avut loc presupusul atac. Harry continuă spunând că presupusa bătaie l-a lăsat cu răni vizibile, deoarece a căzut și a aterizat pe un castron de câine, care s-a crăpat sub spatele său,  potrivit unor extrase din carte obținute de The Guardian.

Mai mult, Harry susține că William l-a îndemnat să îl lovească la rândul său, aducând în discuție certurile pe care le-au avut când erau mai tineri. Dar Harry spune că a refuzat să își lovească fratele. Prințul William a sărit apoi, dar s-a întors „cu un aer de regret” și și-a cerut scuze. Prințul Harry mai spune că Meghan a observat vânătăile și zgârieturile pe care le-a suferit în presupusa bătaie și că atunci i-a spus ce s-a întâmplat. El spune că Meghan Markle nu a fost surprinsă și nici furioasă.

Când își lansează prințul Harry cartea de memorii

Cartea de memorii a prințului Harry va fi publicată săptămâna viitoare. Evident, familia regală nu va fi prea fericită de unele dintre pasaje. Dar momentul e ciudat. Recent prințul Harry a declarat recent la postul britanic ITV că speră să repare o ruptură profundă în cadrul familiei regale și că își dorește ca tatăl și fratele său să revină în viața sa. Harry și Meghan au părut să facă aluzie la presupusa ceartă în recentul lor documentar Netflix, unde au dezlănțuit o mare parte din partea lor din toată drama regală.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre