Problemele de sănătate ale lui Victor Socaciu au început din luna aprilie. Ce s-a întâmplat atunci

Problemele de sănătate ale lui Victor Socaciu au început din luna aprilie. Ce s-a întâmplat atunci
Unul dintre îndrăgiții cântăreți, Victor Socaciu, se află în stare critică. Artistul a ajuns de urgență la spitalul Dr. Carol Davila. În urmă cu câteva luni, artistul a trecut printr-o altă cumpănă.

Întreaga Românie se roagă pentru însănătoșirea lui Victor Socaciu. Artistul e în stare gravă și a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit acum câteva luni.

Problemele de sănătate ale lui Victor Socaciu au început din luna aprilie. Ce s-a întâmplat atunci

Coronavirusul nu l-a ocolit nici pe Victor Socaciu și în aprilie acesta a ajuns la spital, vestea tristă fiind dată de colegul său, Ducu Bertzi. Artistul a precizat că Victor participase la Festival de folk Om bun care, culmea, în cea mai mare parte, a avut loc în format online. Dar, mai mulți artiști au cântat atunci într-o sală din Breaza, unde s-au aflat aproximativ 30 de persoane.

A fost singurul care s-a îmbolnăvit

„Nu am amănunte despre cum se simte. Ştiu că a avut febră, şi-ar fi făcut un test care ar fi ieşit negativ, şi practic a întârziat internarea în spital. Asta ştiu. Nu am alte amănunte”, a mărturisit atunci Ducu Bertzi. Surprinzător, potrivit colegei Maria Gheorghiu, nimeni altcineva nu s-a mai îmbolnăvit atunci.

„Festivalul trebuia ținut la Bucuresti, la Teatrul Nottara sau Creangă. Dar fiind scenariul roșu s-a mutat acolo unde era scenariul verde. Autoritățile locale din Breaza l-au organizat, în condiții de distanțare. Oamenii au avut mască. Eu nu m-am dus pentru ca nu eram vaccinat. Cu două zile înainte l-am anunțat, și în locul meu l-a chemat pe Bittman. Mi-a fost frică să mă duc”, a mărturisit Vasile Șeicaru, potrivit Pro TV.

Ana-Maria Socaciu le-a mulțumit tuturor pentru mesajele trimise

În acele zile, fiica lui Victor Socaciu a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care le-a mulțumit tuturor prietenilor pentru rugăciuni și mesajele de încurajare.

„Vă mulțumesc din tot sufletul tuturor pentru mesajele trimise în ultimele zile! Rugăciunile voastre sunt ascultate: tata se simte mai bine! Vă sunt recunoscătoare și abia aștept să revin cu vești și mai bune! Mulțumesc foarte mult pentru încurajari, participarea la destinul meu, empatie și ajutor!”, a afirmat aceasta.

Coronavirusul l-a afectat

Se pare că noul virus și-a pus amprenta asupra sănătății lui Victor Socaciu, care a făcut un transplant de rinichi în 2010, are diabet, dar și probleme de circulație. De altfel, specialiștii au anunțat că noul coronavirus poate înrăutăți starea persoanelor cu boli renale, în special celor care au făcut transplant, evoluția putând duce chiar către insuficiență renală acută.

Sursă foto: facebook, infomusic, gandul