Dietă la alegere. Care dintre cele două farfurii este mai sănătoasă?

Dietă la alegere. Care dintre cele două farfurii este mai sănătoasă?
Un nutritionist ne arată două mâncăruri aparent identice, dar cu o diferență de până la 530 de calorii între ele. Puteți ghici care dintre cele două farfurii este mai sanatoasă?

Nutriționista Paula Norris din Brisbane împărtășește online două versiuni ale unui prânz sănătos. Deși acestea arată la fel – sau măcar similar – una are cu 300 de calorii mai mult decât celalaltă. Paula Norris a explicat faptul că mici schimbări în meniu pot aduce calorii în plus dacă nu suntem atenți.

Nutriționista a dezvăluit pe Instagram micile trucuri pe care le putem aplica pentru a reduce numărul de calorii ale unui prânz chiar și la jumătate fără să simțim schimbările. De exemplu, o simplă salată de pui poate scădea în calorii de la 900 la 600 dacă înlocuim o parte din carne cu fasole neagră și dacă punem mai puțin avocado, acesta având multe calorii.

Puteți ghici care dintre cele două farfurii este mai sanatoasă? Diferențe calorice majore

Farfuria din stânga conține: 200 g piept de pui făcut în 2 linguri de ulei, 1 cană orez, ½ cană morcov, ½ cană salată verde, 1 castravete, 6 roșii cherry, jumătate de avocado, 2 liguri semințe de dovleac.


Madonna nu se mai oprește din petreceri. Iată cum și-a celebrat gemenele Estere și Stella

Cuvintele au putere mai mare decât crezi. Învață să le folosești


Farfuria din dreapta conține: 100 g piept de pui făcut în 1 lingură de ulei, ½ cană orez, 1 morcov, 1 cană salată verde, 2 castraveți, 8 roșii cherry, un sfert avocado, 1 lingură semințe de dovleac, 100 g fasole neagră.

”Mereu aș mânca câte ceva. Așa că aplic acest mic truc astfel încât să nu depășesc limita normală de calorii dar în același timp să mă și bucur de mâncare.”

În celelalte poze se mai poate vedea diferența dintre două boluri ce conțin salată și burrito (945 vs. 550 calorii), dintre două farfurii cu legume, pui și curry (1099 vs. 570 calorii) sau dintre alte două ce conțin friptură cu garnitură de cartofi și salată (820 vs. 395 calorii).

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp