Cât te costă să petreci Căciunul în casa din celebrul film „Singur Acasă”. Foto

Cât te costă să petreci Căciunul în casa din celebrul film „Singur Acasă”. Foto
Casa emblematică din producția de succes „Home Alone” / „Singur acasă” este gata să găzduiască niște oaspeți norocoși... și, în timp ce oamenii care își vor petrece o zi în perioada Crăciunului acolo, nu vor trebui să aibă de-a face cu nepoftiții! Ei pot în continuare să întindă capcane, așa cum a făcut și Kevin McCallister.

Pentru a sărbători viitoarea lansare a filmului „Home Sweet Home Alone”, Buzz McCallister găzduiește o ședere foarte neobișnuită, peste noapte, la casa familiei din Chicago, în timp ce ei sunt din nou plecați de Ssărbători. Celebra casă din film este transformată într-un „Airbnb” doar pentru o noapte… iar 4 invitați pot trăi momentele preferate din clasicul Crăciun pentru doar 25 de dolari! Da, ați citit corect: 25 de dolari.

Dacă ai norocul să prinzi locul, o noapte în pătuțul lui Kevin (Macaulay Culkin)  te va face să te simți exact ca în comedia vizionată de mici și mari în întreaga lume, la fiecare Crăciun. Locul va fi împodobit cu decorațiuni de sărbători, inclusiv lumini sclipitoare și un brad de Crăciun.

Bineînțeles, o noapte în casa McCallister nu ar fi completă fără să te dai cu aftershave și să țipi în oglinda din baie, așa cum a făcut Culkin în celebra scenă. Sfatul producătorilor care au lansat inedita campanie de promovare a filmului e următoarea: „Ca să aveți o experiență completă, serviți la cină cea mai bună pizza din Chicago și macroane cu brânză!”

Ce distracții îi așteaptă pe „chiriași” în casa din „Singur acasă”

Oaspeții vor avea la dispoziție o copie a filmului „Angels With Filthy Souls”, a cărui scene au fost prezentate în „Singur acasă”, dar și filmul „Home Sweet Home Alone” / „Casă Dulce Casă Singur Acasă”. Iar dacă  LEGO se numără printre pasiunile vizitatorilor, în casă se va găsi și un kit „Home Alone” / „Singur acasă”, scrie TMZ.com.

Este prima dată când conacul își deschide porțile pentru fanii care doresc să recreeze magia filmului. În data de 7 decembrie încep rezervările. Apoi se va decide fericitul câștigător. Amintim că o publicitate similară se face și pentru ultimul film „Sex in The City” / „Totul despre sex”.

Airbnb va face, de asemenea, o donație Spitalului de Copii La Rabida din Chicago pentru a marca evenimentul. Cei care încearcă să rezerve locuința din „Home Alone” / „Singur acasă” trebuie să urmeze regulile stricte privind COVID-19 din statul Illinois.

Sursa foto: TMZ.com