Raed Arafat, conflictual de mic. Ce a pățit când a fost student

Raed Arafat, conflictual de mic. Ce a pățit când a fost student
Războinicul din sănătate, Raed Arafat, a vrut să-și demonstreze puterea din perioada tinereții. Ce s-a întâmplat cu acesta în perioada studenției?

Să fi fost Raed Arafat atât de neînțeles în tinerețe? Se pare că da, întrucât a intrat frecvent în dispute cu profesorii de la Facultatea de Medicină din Cluj. Iar consecințele au fost pe măsură.

Raed Arafat, conflictual de mic. Ce a pățit când a fost student

Discuțiile în contradictoriu și chiar certurile au făcut parte din viața lui Raed Arafat din tinerețe. Și pentru că s-a considerat mereu deasupra celorlalți, acesta a intrat în dese conflicte cu profesorii.

Ce-a urmat însă, nu a fost deloc pe placul acestuia, pentru că a fost extramatriculat de la Facultatea de Medicină din Cluj.

A fost dat afară din Cluj pentru comportament nepotrivit

”Din punct de vedere profesional, era le fel de nebun ca și astăzi… La un moment dat, Domnul Raed a fost dat afară din Cluj pentru comportament nepotrivit și a ajuns în Târgu Mureș.

Comportamentul era încercarea de a înființa primul echipaj de terapie intensivă mobilă acolo”, a declarat pentru Europa FM, fostul lui coleg de facultate, medicul Wargha Enayati, fondator al rețelei de sănătate Regina Maria.

A picat examenul la morfopatologie, dar nu a acceptat să aranjeze reexaminarea cu profesorul

Într-un interviu mai vechi, medicul Raed Arafat a declarat cum în anul în care și-a pierdut tatăl, a picat și examenul la morfopatologie. Motivul? A fost ținut minte de profesorul cu care, de asemenea, a avut probleme în trecut.

În plus, Arafat a refuzat categoric să aranjeze reexaminarea cu acesta, preferând să petreacă foarte mult timp în clinica de chirurgie pentru a fi stăpân pe meserie.

”Am fost picat mai ales că am refuzat să fac un gest care mi s-a propus de cineva ca să trec. Eu am zis că așa ceva nu fac și am picat anul. Reacția lui a fost să-l sune. Profesorul respectiv era mare în partid și l-a făcut praf.

N-ai înțeles, n-ai văzut ce note are, ce face? Cum ai putut să faci așa ceva? I-am cerut să mă accepte la re reexaminare și a refuzat. Anul respectiv a însemnat mult căci mi s-au recunoscut notele.

Un singur profesor nu mi-a recunoscut. Atunci eu am petrecut 90 la sută din timp la Clinica de chirurgie cu profesorul Kaufman. A fost o pregătire în plus practică. M-am trezit din nou în seria acelui profesor de morfopatologie.

Am cerut să fiu mutat și a refuzat. Atunci am mers la decan și am zis: una din două, ori mă mutați ori cer transferul oriunde, dar eu cu acesta nu mai dau examen. În final au acceptat mutarea la celălalt profesor”, a declarat Raed Arafat.

Cât privește visul său de a înființa SMURD-ul, s-a împlinit. Pentru a demonstra că poate, Raed Arafat a făcut primele intervenții folosindu-se de mașina personală.

Apoi și-a vândut autoturismul scump, și-a cumpărat altul mai ieftin, iar din banii rămași a achiziționat aparatură medicală.

Foto: Facebook