Raed Arafat, conflictual de mic. Ce a pățit când a fost student

Raed Arafat, conflictual de mic. Ce a pățit când a fost student
Războinicul din sănătate, Raed Arafat, a vrut să-și demonstreze puterea din perioada tinereții. Ce s-a întâmplat cu acesta în perioada studenției?

Să fi fost Raed Arafat atât de neînțeles în tinerețe? Se pare că da, întrucât a intrat frecvent în dispute cu profesorii de la Facultatea de Medicină din Cluj. Iar consecințele au fost pe măsură.

Raed Arafat, conflictual de mic. Ce a pățit când a fost student

Discuțiile în contradictoriu și chiar certurile au făcut parte din viața lui Raed Arafat din tinerețe. Și pentru că s-a considerat mereu deasupra celorlalți, acesta a intrat în dese conflicte cu profesorii.

Ce-a urmat însă, nu a fost deloc pe placul acestuia, pentru că a fost extramatriculat de la Facultatea de Medicină din Cluj.

A fost dat afară din Cluj pentru comportament nepotrivit

”Din punct de vedere profesional, era le fel de nebun ca și astăzi… La un moment dat, Domnul Raed a fost dat afară din Cluj pentru comportament nepotrivit și a ajuns în Târgu Mureș.

Comportamentul era încercarea de a înființa primul echipaj de terapie intensivă mobilă acolo”, a declarat pentru Europa FM, fostul lui coleg de facultate, medicul Wargha Enayati, fondator al rețelei de sănătate Regina Maria.

A picat examenul la morfopatologie, dar nu a acceptat să aranjeze reexaminarea cu profesorul

Într-un interviu mai vechi, medicul Raed Arafat a declarat cum în anul în care și-a pierdut tatăl, a picat și examenul la morfopatologie. Motivul? A fost ținut minte de profesorul cu care, de asemenea, a avut probleme în trecut.

În plus, Arafat a refuzat categoric să aranjeze reexaminarea cu acesta, preferând să petreacă foarte mult timp în clinica de chirurgie pentru a fi stăpân pe meserie.

”Am fost picat mai ales că am refuzat să fac un gest care mi s-a propus de cineva ca să trec. Eu am zis că așa ceva nu fac și am picat anul. Reacția lui a fost să-l sune. Profesorul respectiv era mare în partid și l-a făcut praf.

N-ai înțeles, n-ai văzut ce note are, ce face? Cum ai putut să faci așa ceva? I-am cerut să mă accepte la re reexaminare și a refuzat. Anul respectiv a însemnat mult căci mi s-au recunoscut notele.

Un singur profesor nu mi-a recunoscut. Atunci eu am petrecut 90 la sută din timp la Clinica de chirurgie cu profesorul Kaufman. A fost o pregătire în plus practică. M-am trezit din nou în seria acelui profesor de morfopatologie.

Am cerut să fiu mutat și a refuzat. Atunci am mers la decan și am zis: una din două, ori mă mutați ori cer transferul oriunde, dar eu cu acesta nu mai dau examen. În final au acceptat mutarea la celălalt profesor”, a declarat Raed Arafat.

Cât privește visul său de a înființa SMURD-ul, s-a împlinit. Pentru a demonstra că poate, Raed Arafat a făcut primele intervenții folosindu-se de mașina personală.

Apoi și-a vândut autoturismul scump, și-a cumpărat altul mai ieftin, iar din banii rămași a achiziționat aparatură medicală.

Foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre