Jurata de la ”Bravo, ai Stil”, de la Kanal D, este mereu surprinzătoate. Are colecție de haine, de pantofi și de accesorii. Iată că s-a îndrăgostit de o pereche de pantofiori strălucitori, dar nu a fost suficient de spectaculoși. Vedeta i-a împodobit imediat!

Raluca Bădulescu și-a pus zorzoane și la picioare!

Raluca Bădulescu este cu adevărat o mare vedetă. Are ținută, e rafinată, este strălucitoare. Este urmărită de sute de mii de internauți care o apreciază. În 12 ore, i-au dat 5.000 de ”inimioare” pentru o poză cu pantofii împodobiți ca un brad de Crăciun.

Raluca Bădulescu a ținut la haine și accesorii de când era mică, dar după ce a slăbit 70 de kilograme își permite și altfel de ținute, mulate pe corp, cu decolteu adânc.

Raluca Bădulescu, o mare împătimită a hainelor

Vedeta Kanal D a povestit cum a ajuns o mare împătimită a hainelor și accesoriilor, pasiune pe care a descoperit-o încă de când avea vârsta de cinci ani. A văzut obiectele strălucitoare la mama și la bunica ei, motiv pentru care a devenit extrem de atașată de ele. Iar azi și-a creat un adevărat stil. Stilul ei propriu.

”Totul în casă este despre haine, pantofi și accesorii”, a mai povestit jurata ”Bravo, ai Stil”.

”Dar eu nu le port așa întâmplător, ci este un haos controlat, tot acest kitsch aparent, este unul foarte bine gândit. E o prelungire a personalității mele. Într-adevăr, la supraaccesorizarea asta nu poate apela oricine. Dacă nu stăpânești foarte bine acest lucru, poți avea un rezultat final arătând ca un brad de Crăciun împodobit”, a povestit Raluca Bădulescu


Simona Halep se mută din complexul lui Țiriac sau e doar o afacere? Și-a luat vilă în Primăverii

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp