Raluca Bădulescu și-a pus zorzoane și la picioare!

Raluca Bădulescu și-a pus zorzoane și la picioare!
Raluca Bădulescu este îndrăgostită pe viață de haine, pantofi și accesorii. Jurata de la ”Bravo, ai Stil” are colecție de pantofi, care mai de care mai spectaculoși, dar parcă era totuși prea puțin. Le-a pus zorzoane.

Jurata de la ”Bravo, ai Stil”, de la Kanal D, este mereu surprinzătoate. Are colecție de haine, de pantofi și de accesorii. Iată că s-a îndrăgostit de o pereche de pantofiori strălucitori, dar nu a fost suficient de spectaculoși. Vedeta i-a împodobit imediat!

Raluca Bădulescu și-a pus zorzoane și la picioare!

Raluca Bădulescu este cu adevărat o mare vedetă. Are ținută, e rafinată, este strălucitoare. Este urmărită de sute de mii de internauți care o apreciază. În 12 ore, i-au dat 5.000 de ”inimioare” pentru o poză cu pantofii împodobiți ca un brad de Crăciun.

Raluca Bădulescu a ținut la haine și accesorii de când era mică, dar după ce a slăbit 70 de kilograme își permite și altfel de ținute, mulate pe corp, cu decolteu adânc.

Raluca Bădulescu, o mare împătimită a hainelor

Vedeta Kanal D a povestit cum a ajuns o mare împătimită a hainelor și accesoriilor, pasiune pe care a descoperit-o încă de când avea vârsta de cinci ani. A văzut obiectele strălucitoare la mama și la bunica ei, motiv pentru care a devenit extrem de atașată de ele. Iar azi și-a creat un adevărat stil. Stilul ei propriu.

”Totul în casă este despre haine, pantofi și accesorii”, a mai povestit jurata ”Bravo, ai Stil”.

”Dar eu nu le port așa întâmplător, ci este un haos controlat, tot acest kitsch aparent, este unul foarte bine gândit. E o prelungire a personalității mele. Într-adevăr, la supraaccesorizarea asta nu poate apela oricine. Dacă nu stăpânești foarte bine acest lucru, poți avea un rezultat final arătând ca un brad de Crăciun împodobit”, a povestit Raluca Bădulescu


Simona Halep se mută din complexul lui Țiriac sau e doar o afacere? Și-a luat vilă în Primăverii