Războiul divelor în procesul lui Johnny Depp. Kate Moss o pune la punct pe Amber Heard

Războiul divelor în procesul lui Johnny Depp. Kate Moss o pune la punct pe Amber Heard
Mărturia lui Kate Moss în procesul de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard a venit miercuri, 25 mai. Modelul a făcut declarații care au contrazis-o pe Heard.

Depoziția  modelului Kate Moss a fost așteptat cu mare interes, după ce, în timpul audierii sale, actrița Amber Heard a susținut, la un moment dat, că Johnny Depp a împins-o pe scări pe Kate Moss, pe când aveau o relație. Supermodelul a negat cu vehemență aceste declarații fantasmagorice. „Johnny nu m-a împins niciodată, nu m-a lovit și nu m-a aruncat pe scări”, a spus, scurt și la obiect, Kate Moss, în timpul mărturiei sale date în cadrul procesului. Ea a avut o intervenție prin video live.

Kate Moss o contrazice pe Ameber Heard

Kate Moss o pune  la punct pe actrița Amber Heard care, ca să își susțină acuzațiile relatează lucruri despre care ar fi auzit, și care se dovedesc a nu fi reale. La fel au fost și declarațiile lui Heard cu privire la un incident petrecut în Jamaica, pe când Depp și Moss erau iubiți.

Atunci, modelul a căzut pe scările resortului în care era cazată, iar actorul din „Pirații din Caraibe” nu a făcut altceva decât să o ridice și să o ducă în brațe pentru a i se acorda ajutor medical, după cum a povestit, acum, modelul.

„Plecam din cameră și Johnny ieșise înaintea mea. Tocmai fusese o furtună. Când am ieșit, am alunecat pe scări și m-am rănit la spate. Am țipat pentru că nu știam ce se întâmpla cu mine și mă durea. El a venit în fugă să mă ajute, m-a dus în cameră și a cerut îngrijiri medicale. Nu m-a împins niciodată, nu m-a lovit cu piciorul și nu m-a aruncat pe scări”, a spus Kate Moss sub jurământ, care nu a fost interogată de echipa lui Heard, în cadrul procesului de defăimare care se judecă în Virginia (SUA).

După patru ani de relație au rămas cei mai buni prieteni

Kate Moss și Johnny Depp au avut o relație puternic mediatizată, care a durat timp de patru ani, între 1994 și 1998. Lumea vorbea chiar de o căsătorie, înainte ca dragostea să înceteze. Ei au rămas, însă, prieteni. Amber Heard a susținut că Johnny Depp a fost agresiv și cu Kate Moss.

În timpul procesului de defăimare care durează de câteva săptămâni bune, Amber Heard a invocat-o pe Kate Moss, făcând o comparație între un presupus gest de violență din partea lui Johnny Depp față de ea, care are fi fost similar cu „corecția” aplicată lui Moss, în trecut.  în opinia lui Amber Heard, fostul ei soț și-ar fi împins pe scări fosta iubită. „Nu am ezitat. M-am gândit imediat la Kate Moss, la scări şi l-am lovit”, a spus Heard, recunoscând că l-a lovit pe actor pentru a-şi apăra sora în acesta dispută.

Sursa foto: Instagram