Răzbunarea Cruduței. Trașcă și Loredana s-au încăierat

Răzbunarea Cruduței. Trașcă și Loredana s-au încăierat
Au fost împreună în Dubai unde s-au înțeles de minune și au petrecut pe cinste, dar odată revenite acasă se pare că nu mai au loc una de alta. O a treia, însă, jubilează.

Cruduța jubilează. Ea a cam pierdut teren în favoarea „brigăzii corupătoarelor”, cum au fost supranumite cele două, dar acum Trașcă și Loredana s-au încăierat. Cum s-a ajuns aici?

Despre Loredana Chivu și Simona Trașcă se știe că sunt prietene la cataramă de ani de zile și au o legătură specială, iar acest lucru domnișoarele țin să îl demonstreze live deseori. Nu de puține ori, la petreceri, cele două au fost surprinse sărutându-se pasional. Așa a fost și la final de octombrie, într-un club din Timișoara.

Trașcă, abonata show-urilor erotice

Supranumită Pamela de România, în trecut, Simona Trașcă este o „abonată” a show-urilor erotice, de care nu a putut fi ținută deoparte de-a lungul anilor. E de notorietate momentul în care aceasta şi-a făcut de cap cu Valeria de Monaco la un salon de înfrumuseţare. Traşcă a masat-o pe blondină în zona sânilor.  De asemenea, în anii trecuți, Trașcă a făcut adevărate show-uri erotice pe ringul de dans, alături de Cristina Roman.

În toamnă, la Timișoara, Trașcă și Loredana au venit împreună, la invitația aceluiași  prieten care le-a invitat și în vacanța din Dubai. Ele au fost cazate într-o rezidență de lux, împreună. Iar acum nu mai au loc una de alta?

În Dubai s-au fotografiat doar separat

Odată întoarse din vacanța de vis din Dubai, divele au ajuns la cuțite. Cele două au ajuns să nu își mai vorbească. Simona e foc și pară că a fost înlăturată din anturaj, după ce Loredana a plecat cu Ana-Maria Mocanu într-o altă vacanță, în România.

Reporterii Antena Stars au aflat care este poziția Simonei Trașcă în ceea ce privește gestul Loredanei Chivu (foto) de a se debarasa total de prietenia dintre ele.

„Niciodată nu o să vorbesc de Loredana pentru că a fost ca sora mea. În momentul de față, fiecare este pe drumul ei și atât. Nu pot să zic că totul e bine, da nici nu este rău. Eu îi doresc să fie sănătoasă, să fie fericită, îi doresc tot binele din lume. Aș ruga-o să nu vorbească despre mine că nici eu nu vorbesc despre ea.

Așa mi se pare corect pentru că am fost ca surorile. Adică, pentru mine este subiect închis, nu vreau să mă mai întrebe nimeni de Loredana pentru că nu mai am ce să discut. Pentru mine a fost ca sora mea, a fost un om foarte important în viața mea și acum nu mai există deloc. Este mai bine așa. Am iubit-o enorm de mult”, a declarat Simona Trașcă, la Antena Stars.

Loredana Chivu are dreptate?

Pe de cealaltă parte, Loredana Chivu a dat de înțeles, în aceeași emisiune, că supărarea ei a survenit din cauza unui gest impardonabil făcut de Trașcă la întoarcerea din Dubai.

„Cu această fată, fostă prietenă a mea, nu m-am certat, pur și simplu am hotărât eu că este mai bine pentru amândouă să ne îndepărtăm și să ne vedem de viața noastră, fiecare pe drumul ei.

Nu am nimic cu ea, nu mă interesează ce vrea ea să pară sau ce se întâmplă mai departe, mă interesează doar să-mi văd de viața mea, de sănătatea mea, de familia mea, de oamenii care mă iubesc și pe care îi iubesc sincer și curat și atât. Eu nu am nimic de declarat despre ea. Am fost prietene, dar nu o să mai fim niciodată”, a afirmat Loredana la Antena Stars.

Între timp, la scurt timp de la întoarcerea din Dubai, Trașcă și-a trimis fotografia spre a fi publicată pe contul Bad Girls Top Ro (Fete rele de top din România). Unde, precum se vede, a înregistrat un oarecare succes. Profilul contului funcționează după principiul că domnișoarele își trimit fotografiile, iar ei le postează. Apoi internauții sunt invitați să voteze.

Acum, că nu se mai vând la pachet publicului, așteptăm să vedem cu ce povești noi vin fiecare fiindcă nici Simona, nici Loredana nu vor lăsa terenul gol pentru mondenitățile Cruduței, care cu siguranță că va profita.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce pregătește Bianca Drăgușanu? S-a îmbrăcat în rochii de mireasă

Recomandarile noastre