Răzvan Simion, mai pedant ca o femeie. Schimbare stranie de atitudine

Răzvan Simion, mai pedant ca o femeie. Schimbare stranie de atitudine
Răzvan Simion și Dani Oțil au pornit de jos, dar au ajuns unde și-au dorit. Cum se întreține fostul iubit al Lidiei Buble.

Sunt rare momentele în care cineva l-a văzut pe Răzvan Simion cu o scamă pe pantaloni. Prezentatorul pune mare preț pe felul în care arată.

Răzvan Simion, mai pedant ca o femeie. Ce face ca să-și păstreze imaginea

Dacă până nu demult investea în imobiliare sau mașini, prezentatorul matinalului Antenei 1, Răzvan Simion, s-a sucit. Toți banii pe care-i face îi investește în propria persoană și în vacanțe. Adoră să vadă lumea, dar sufletul îi este în Italia și Bali unde spune că s-ar întoarce mereu. Numai că acum s-au scumpit rău biletele de avion.

„Îmi place să-mi cumpăr chestii interesante sau să le primesc”

„Din fiecare vacanță am venit cu un bagaj de experiențe. Îmi place foarte mult Italia și tragem des acolo, căci acolo știu cum merg lucrurile și îmi e ușor să mă învârt. În Bali m-aș întoarce veșnic, doar nu în august acum, pentru că s-au scumpit foarte tare biletele de avion. (…) Ca să fiu egoist, spun că investesc în mine.

Îmi place să-mi cumpăr chestii interesante sau să le primesc. Nu mai investesc în mașini și în imobiliare. Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac, așa că am decis ca toți banii să-i cheltui prin vacanțe, ceea ce vă recomand și vouă”, a spus simpaticul prezentator.

„O haină care îți stă bine îți dă și un vibe foarte bun, iar asta contează”

Cât privește hainele pe care le poartă, Răzvan Simion nu le alege la întâmplare, ci are lângă el specialiști, care-l fac să arate senzațional. „Am parteneri diverși care se ocupă de vestimentație, dar, da, în ultima perioadă îmi dă un vibe foarte bun.

Chiar m-a întrebat odată o studentă la jurnalism cât de importantă este vestimentația la o emisiune TV și ea nu se aștepta să-i spun că e foarte importantă și că procentele sunt destul de mari în zona asta, pentru că o haină care îți stă bine îți dă și un vibe foarte bun, iar asta contează”, s-a destăinuit prezentatorul.

Sursă foto: instagram