Recordul mamei din Mali a fost doborât. O femeie a născut 10 copii

Recordul mamei din Mali a fost doborât. O femeie a născut 10 copii
Halimei Cisse, o femeie din Mali, a născut 9 copii în luna mai. Acum, recordul a fost doborât de o femeie de 37 de ani care a născut 10 bebeluși.

O femeie din Mali a ajuns în atenția presei după ce a născut 9 copii într-o clinică din Maroc pe data de 4 mai. Femeia se aștepta la 7 bebeluși, însă când s-a trezit din anestezie a avut o surpriză. Halimei Cisse are 25 de ani. Până la această sarcină multiplă, a mai avut una din care a rezultat fetița ei, în vârstă de aproape 3 ani. Acum, recordul mamei din Mali a fost doborât. 

Toți cei 9 bebeluși ai Halimei trăiesc. Respiră acum singuri, fără aparatură, dar vor rămâne sub observație încă două luni. Cadrele medicale din clinica marocană au declarat presei că greutatea copiilor a crescut „semnificativ” în această lună. Bebelușii sunt alimentați prin tuburi, dar greutatea lor a crescut „semnificativ”, între 800 de grame și 1,4 kilograme.

Recordul mamei din Mali a fost doborât. O femeie de 37 de ani a născut 10 bebeluși sănătoși 

Mama din Mali, care a născut 9 copii

Halimei nu a fost însă prea mult deținătoarea recordului, căci o altă mămică a avut o mare surpriză  la naștere. Gosiame Thamara Sithole din Africa de Sud, știa că trebuie să nască 8 copii. Însă surpriză, căci doi nu au apărut la ecografie. „Am fost șocată de sarcina mea. A fost greu la început. Am fost bolnavă, mi-a fost rău. Încă mi-e greu, dar sunt obișnuită cu asta acum. 

Nu mai simt durere… Mă rog doar ca Dumnezeu să mă ajute să-i nasc sănătoși, să fim în viață și eu și copiii mei”, a declarat Sithole pentru presa din țara ei înainte să nască, atunci când știa că are 8 copii. Gosiame Thamara Sithole, de 37 de ani, a născut prin cezariană 7 băieți și 3 fete, devenind deținătoarea recordului Guinness pentru cei mai mulți copii născuți de o femeie simultan.

Gosiame mai are doi copii gemeni 

Femeia nu este la prima sarcină, căci mai are încă doi copii gemeni, în vârstă de 6 ani. Proaspăta mămică a născut în a 29-a de săptămână de sarcină și că sarcina ei a fost sută la sută naturală, pentru că nu a urmat niciun tratament de fertilitate. Aceasta a transmis presei că este „fericită și emoționată”. 

Foto: Facebook

Dezvăluiri explozive. Regina mamă nu a înțeles de ce prințul Charles nu s-a mulțumit cu Camilla pe post de amantă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri