Regal sportiv la TVR! Fotbal, patinaj artistic și handbal feminin de top

Regal sportiv la TVR! Fotbal, patinaj artistic și handbal feminin de top
Cele mai tari meciuri de fotbal și handbal feminin se văd la TVR , dar și patinaj artistic de top. Timp de aproape două săptămâni, telespectatorii vor putea urmări meciurile Campionatului European de Fotbal Under-21, Campionatul Mondial de patinaj artistic de la Stockholm și meciurile din campionatul național feminin de handbal Liga Florilor.

Iubitorii sporturilor sunt invitați să se uite la Televiziunea Română. Timp de aproape două săptămâni, telespectatorii vor avea spectacole sportive de top.

Fotbal, patinaj artistic și handbal feminin de top

Regal sportiv la TVR! Veți putea urmări pe TVR 1 și TVR 2 meciurile Campionatului European de Fotbal Under-21, Campionatul Mondial de patinaj artistic de la Stockholm. Sunt programate meciurile din campionatul național feminin de handbal Liga Florilor, și din campionatul masculin Liga Zimbrilor.

Tricolorii pregătiți de Adrian Mutu vor juca cu Germania, Ţările de Jos și Ungaria la turneul final al CE de Fotbal EURO U21. Meciurile se vor juca în Ungaria și Slovenia în perioada 24 – 31 martie.

Amânarea Campionatului European din 2020 a determinat UEFA să modifice sistemul de desfășurare a competiției U21. Astfel, faza grupelor are loc în perioada 24-31 martie, iar faza finală între 31 mai și 6 iunie. In grupa A.

Tricolorii se vor duela zilele următoare la Budapesta cu Germania, Țările de Jos și Ungaria. Până atunci, tinerii se antrenează în cantonamentul de la Buftea, unde selecționerul i-a convocat pe jucătorii care activeaza in campionatul intern.

Cei din străinătate urmează să se alăture lotului în Ungaria.

Toate partidele din faza grupelor se vor difuza în direct și în exclusivitate la TVR 1, dar și la TVR 2. Cel puțin până la finalul anului 2022, toate meciurile disputate de Naționala de tineret vor putea fi văzute la TVR.

Tricolorii pregătiți de Adrian Mutu vor juca cu Germania, Ţările de Jos și Ungaria la turneul final al CE de Fotbal EURO U21

Campionatul Mondial de patinaj artistic, la TVR 2

Artiștii gheții se întorc la TVR 2 între 24-28 martie. Cei mai în vogă sportivi ai lumii și-au dat întâlnire la Stockholm pentru Campionatul Mondial de patinaj artistic.

După un an în care s-au anulat toate competițiile de patinaj artistic, Campionatul Mondial de la Stockholm e locul de întâlnire al celor mai buni patinatori ai lumii. Vedete ale acestei discipline vor concura în direct la TVR 2 în Globe Arena, care va deveni pentru o săptămână scenă pentru cei mai artiști dintre sportivii gheții. Medaliați olimpici și mondiali, campioni ai continentelor își vor disputa medaliile cu gândul la Jocurile Olimpice de iarnă de anul viitor, de la Beijing.

Handbal în Maramureș

Săptămâna viitoare handbalul autohton se mută în Maramureș. Baia Mare va găzdui etapa a 19-a din Liga Zimbrilor și runda a 13-a din Liga Florilor Mol.

După dubla cu Kosovo, handbalul masculin românesc a rămas dator fanilor și sperăm ca meciurile de marți, 23 martie, să ofere nu numai suspans, dar și un spectacol de calitate.

Capul de afiș al rundei aduce față în față primele două clasate: Dinamo și Potaissa Turda, Dacă bucureștenii îl câștigă, se desprind la 8 puncte (alb-roșii au și un meci restant cu CSU Suceava) și, în proporție de 90%, sunt campioni.

La fel de puternic este și meciul de la TVR 2, dintre Dobrogea Sud și CSM București, echipe clasate pe locurile 3 și 4. Duelul nu are decât varianta victoriei, pentru a spera la podium în acest sezon.

Însă, cel mai important adversar pentru cele patru rivale este covidul, absențele din cele patru echipe putând fi decisive în meciurile de săptămâna viitoare.

Întrecerea fetelor, meciul dintre Minaur și Gloria Buzău este o ultimă verificare pentru trupa din nordul țării, înaintea sfertului de finală din EHL. Este un duel foarte important în lupta pentru podium, maramureșencele fiind pe locul 2 în campionat.

Artiștii gheții se întorc la TVR 2 între 24-28 martie

Regal sportiv la TVR. Programul partidelor

23.03, Marti  ora 18:25 Handbal Masculin Liga Zimbrilor etapa 19 – Dinamo Bucuresti – Potaissa Turda (TVR 1)

23.03  Marti ora 15:50 Handbal      Masculin    Liga Zimbrilor    etapa 19    Dobrogea Sud – CSM Bucuresti (TVR 2)

24.03  Miercuri  ora 16:00 Handbal Feminin Liga Florilor MOL etapa 13 Minaur Baia Mare – Gloria Buzau (TVR 2)

25.03  Joi ora 16:00        Handbal Feminin Liga Florilor MOL etapa 13 CSM Bucuresti – SCM Craiova (TVR 2)

30.03  Marti ora 16:00        Handbal Feminin Liga Florilor MOL etapa 14 Gloria Buzau – Gloria Bistrita (TVR 2)

31.03  Miercuri ora 16:00        Handbal Feminin Liga Florilor MOL etapa 14 HC Zalau – Rapid Bucuresti (TVR 2)


Primul Revelion la Televiziunea Română s-a văzut doar în București

Tudor Vornicu, un sportiv care a ajuns o legendă a Televiziunii Române

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp