Regele Iordaniei a împlinit 59 de ani. Ce i-a transmis soția sa, Ranya

Regele Iordaniei a împlinit 59 de ani. Ce i-a transmis soția sa, Ranya
Regele Abdullah II al Iordaniei a împlinit 59 de ani. Soția sa, regina Ranya, a avut un mesaj deosebit. Ce i-a transmis aceasta.

Regele Abdullah II al Iordaniei și regina Ranya s-au cunoscut în 1993, în timpul unei cine întâmplătoare. Aceștia au împreună patru copii. Prințul moștenitor al coroanei Hussein, 26 ani, Prințesa Iman, 24 ani, Prințesa Salma, 20 ani, și Prințul Hashem, 16 ani, sunt rodul iubirii dintre Ranya și regele Abdullah II. Regele Iordaniei a împlinit 59 de ani.

Atât regele Abdullah II cât și fiul său, Prințul Hashem, și-au serbat zilele de naștere. Cei doi au împlinit 59, respectiv 16 ani. Cu această ocazie, regina Ranya a transmis un mesaj înduioșător pe rețelele sociale în onoarea celor doi. 

Regele Iordaniei a împlinit 59 de ani. Ce mesaj transmite Ranya, soția sa 

Regele Iordaniei a împlinit 59 de ani

La vârsta de 50 de ani, regina Ranya arată impecabil. Și demonstrează acest lucru cu fiecare apariție. Într-o postare pe Instagram cu ocazia onomasticii regelui Abdullah II și a fiului ei, Prințul Hasehm, Ranya arată superb într-o cămașă albă și cu părul desfăcut. Nu este singură, ci alături de soțul ei, chiar regele Abdullah II. ”Rugăciunea mea din această zi este să îți aduc în fiecare an aceeași pace pe care te străduiești întotdeauna să o răspândești în lume. În fiecare an, stăpânul nostru va face o mie de lucruri bune și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Oh, cei mai de preț oameni. Sper că în fiecare an îți aduce aceeași pace pe care o radiezi în lume. La mulți ani, Majestate #Jordan #LoveJO”, a fost mesajul reginei Ranya către rege. 

Regele Iordaniei a împlinit 59 de ani

Regina nu și-a uitat nici fiul care a împlinit 16 ani, astfel că a urcat pe Instagram și o fotografie cu acesta alături de tatăl lui. ”Pare imposibil să va iubesc pe amândoi mai mult, dar fiecare zi îmi dovedește că greșesc … de două ori! La mulți ani Majestatea Voastră și Prințul meu Hashem #Jordania #LoveJO”, a scris Ranya în dreptul fotografiei cu regele Abdullah și prințul Hashem. 

Foto: Facebook

Fiul Monicăi Anghel seamănă leit cu ea! Aviv a împlinit 10 ani