Reguli vestimentare care nu se schimbă niciodată

Reguli vestimentare care nu se schimbă niciodată
Moda se schimbă constant. Apar mereu noi și noi tendințe cu care ne străduim să ținem pasul. Însă există câteva reguli vestimentare care nu se schimbă.

„Moda e trecătoare, doar stilul rămâne neschimbat”, spunea Coco Chanel. Și câtă dreptate avea! Să ai haine la modă, ultimele apariții în materie de pantofi și poșete nu este chiar atât de greu. Însă trebuie să știi cum și când să le porți. De-a lungul timpului, diverse persoane, mai mult sau mai puțin avizate, au emis reguli de stil. Unele nu mai sunt valabile, altele da. Însă există câteva reguli vestimentare care nu se schimbă, indiferent cât timp ar trece. 

Reguli vestimentare care nu se schimbă. Nu te încărca prea tare 

Foarte multe femei, din dorința de a arăta bine, uită să se mai oprească atunci când își aleg accesoriile pentru o ținută. Cercei candelabru, un colier masiv, multe brățări pe mâini, ceas și câteva inele… toate asortate, bineînțeles. Un om înțelept a spus: „less is more” sau „mai puțin înseamnă mai mult”. Nu este cazul, indiferent de momentul zilei și locul în care te duci, să te încarci cu accesorii. Mergi pe 2-3 piese care să-ți copleteze ținuta și nu vei da greș.

Renunță la lucruri ieftine și de calitate slabă

Hainele ieftine, de o calitate slabă, nu vor arăta niciodată bine, indiferent cât de cool sunt. Nu zic că toată lumea ar trebui să-și cumpere haine foarte scumpe, de la marile case de modă. Însă, este mai bine să investești în câteva piese vestimentare de calitate decât să-ți iei mai multe și mai ieftine. Atunci când îți cumperi haine ai grijă la detalii: materiale, cusături, croială. Toate acestea fac diferența.

Ai grijă la accesorii

De câte ori nu ați auzit că o pereche de pantofi poate schimba o ținută în bine sau în rău. Chiar așa este. Indiferent de cât de elegant ne-am îmbrăca, dacă pantofii sunt murdari, vechi, neîngrijiți, se duce din farmecul ținutei tale. Același lucru este valabil și cu geanta. Așa că, mare atenție la accesorii!

Nu purta alb la nuntă, decât dacă ești mireasa 

O altă regulă de stil, cu vechime, este una de bun simț. Nu purta alb la o nuntă, decât dacă ești mireasă. Este normal să o lași pe ea să iasă în evidență, este ziua ei. Ai alte zeci de culori cu care te poți juca.

Foto: Facebook

Un caz straniu. Mama ei a sechestrat-o 25 de ani în casă