Rețetă de bucăți de snickers de casă. Nu există ceva mai simplu!

Rețetă de bucăți de snickers de casă. Nu există ceva mai simplu!
Aveți nevoie de numai câteva ingrediente pentru a prepara aceste dulciuri pe care le va adora întreaga familie.

Rețeta de bucăți de snickers de casă este extrem de simplă. Și, în plus, e ideală pentru persoanele care fac sport intensiv, sau care sunt la dietă, pentru aportul consistent de proteine. Desertul se prepară foarte ușor, după cum veți vedea în cele ce urmează. Iar rezultatul este cu adevărat spectaculos. Pentru a prepara  această rețetă de bucăți de snickers de casă veți folosi unt de arahide, astfel că este important să știți că nu sunteți alergici la acest produs.

Consumat cu moderație, untul de arahide este un aliment sănătos. El este într-adevăr bogat în calorii și sățios, dar asta înseamnă că îți oferă energie pentru o mare parte a zilei și că nu trebuie să mănânci prea mult că să te saturi. Nu este recomandat să consumi mai mult de două linguri de unt de arahide pe zi., atrag atenția nutriționiștii. Rețeta noastră nu depășește limita recomandată.  Astfel, alimentul nu te va îngrașă și te vei bucură și de numeroasele substanțe nutritive pe care această pastă le conține.

Cele două linguri de unt de arahide îți vor oferi: 188 de calorii și 8 grame de proteine vegetale, 6,3 grame de carbohidrați – dintre care 1,9 grame reprezintă fibre dietetice și 2,9 grame zahăr, 16 grame de grăsimi – dintre care 84% sunt grăsimi nesaturate, 147 mg de sodiu, 208 mg de potasiu. În plus, untul de arahide este o sursă bogată de vitamina E, vitamina B6, niacina (vitamina B3), fosfor, magneziu, zinc și cupru, toate acestea „însoțite” de 0 grame de colesterol.

Ingrediente pentru bucăți de snickers de casă

– 3 – 4 rondele de orez expandat

– 1 lingură de unt de arahide

– un strop de lapte de migdale

– ciocolată neagră topită

– alune și sare

Mod de preparare

Amestecați într-un blender prăjiturile de orez, untul de arahide și laptele vegetal pentru a obține un aluat omogen.Se formează bucăți de mărimea unei praline din aluatul de prăjituri de orez și se topește ciocolata neagră în cuptorul cu microunde sau într-un vas. Acoperiți bucățile de snickers de casă complet cu ciocolata topită și acoperiți-le opțional cu alune și sare. Congelați-le timp de 10 minte, după care puteți servi.

Sursa: Instagram