Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri uluitoare! Ionuț Dolănescu, îndrăgostit de Niculina Stoican. De ce povestea lor nu a continuat

Dezvăluiri uluitoare! Ionuț Dolănescu, îndrăgostit de Niculina Stoican. De ce povestea lor nu a continuat
Fanii Niculinei Stoican nu o scapă din ochi, iar un apropiat al artistei a aruncat bomba chiar pe profilul ei de Facebook. Ionuț Dolănescu ar fi fost îndrăgostit de celebra cântăreață. Ce s-a ales de iubirea fiului lui Ion Dolănescu.

Implicată în tot mai multe scandaluri în ultima perioadă, Niculina Stoican mai suportă încă un lucru. Un fan susține că Ionuț Dolănescu ar fi fost îndrăgostit de cântăreață.

Internautul care se numește Bunica Gheorghe a dat un mesaj pe contul Niculinei Stoican în care a vorbit despre iubirea pe care Ionuț Dolănescu i-a purtat-o cântăreței. A fost însă o dragoste platonică, pentru că vedeta nu s-ar fi uitat la el, așa că artistul a rămas doar cu privitul și oftatul.

Niculina Stoican si Ionut Dolanescu
Niculina Stoican, dată de gol de un fan

„A rămas cu oftatul”

„Pentru toți cei care nu știți, Ionuț Dolănescu, în anii studenției, a fost îndrăgostit de Niculina Stoican. Dar și-a dat seama că nu are nici o șansă și a rămas cu oftatul! În altă ordine de idei, aș dori să o întreb pe Doamna Niculina Stoican ceva, iar răspunsul ar trebui să-l citească toți fanii lui Petrică Mâțu Stoian: Doamna Niculina Stoican, ar fi acceptat P.M. Stoian să plece de la Doina Gorjului la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”, fără Niculina Stoican?”, a fost mesajul fanului.

„Mândră de tot ce am clădit”

Pe 18 februarie, Niculina Stoican a postat pe contul de socializare și un mesaj în care vorbește despre o piesă interpretată alături de Ionuț Dolănescu. Și spune cât de mândră este de ce a realizat în calitate de manager al Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”. „Nimic din ce am trăit și realizat ca manager al Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” nu poate fi uitat.

Rămân mărturie arhivele TVR! Priviți și bucurați-vă, impecabil! Alături de Ionuț Dolănescu, cu mărturisiri inedite și o piesă memorabilă „Mă bate vântul, mă bate”! Mândră de tot ce-am clădit! Conducerea muzicală prof dirijor Formatia Nicolae Draghia! #profesionalism. #cantec. #bucurie”, au fost cuvintele Niculinei.

Artista, implicată într-un nou scandal

După nebunia cu Constantin Enceanu, cântăreața este implicată într-un alt scandal. A fost acuzată că nu a organizat nici un eveniment în memoria lui Nicu Crețu, care a fost o personalitate importantă a Ansamblului „Maria Tănase”. Cântăreața se ține tare și spune că nu e nimic adevărat, pentru că evenimentul cu pricina ar fi avut loc pe 15 ianuarie 2015.

Ba chiar a cântat atunci chiar și cel care o acuză. Niculina Stoican spune că nu îi fac plăcere aceste conflicte „pe care nu le generez eu, nu le-am generat niciodată” pentru că și-a dat demisia și nu mai este managerul instituției. „Cred că instituția trebuie să-și vadă de drumul ei, să facă lucruri poate mai frumoase decât le-au făcut pe vremea când eu eram manager”, susține Niculina Stoican.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre