Simona Ionescu / Redactor Șef

Dramele lui Carmen Tănase și marele său regret. Viața nu a fost întotdeauna bună cu actrița

Dramele lui Carmen Tănase și marele său regret. Viața nu a fost întotdeauna bună cu actrița
O iubește toată România și va rămâne mereu în sufletul tuturor pentru rolurile incredibile pe le-a avut în telenovele precum „State de România”, „Pariu cu viața”, „Regina”, „Inimă de țigan” și, mai nou, în „Clanul”. Dar actrița a avut o viață grea.

Carmen Tănase e o femeie extrem de puternică mult încercată. În cazul actriței, viața a bătut filmul, dar actrița nu s-a lăsat niciodată învinsă.

Într-un interviu mai vechi, artista a povestit despre relația extraordinară pe care a avut-o cu tatăl său și cât de multă suferință a strâns în suflet după ce acesta a plecat la cele veșnice. De altfel, faptul că are azi această meserie frumoasă i se datorează și părintelui său, care a îndemnat-o să devină actriță.

„Tata a venit și mi-a spus să dau la teatru, îngrozit probabil de idea că voi sta la coada vacii toată viața”

„Cu tata am fost și la discotecă, era un tip foarte de gașcă…Tata era carismatic și talentat, ar fi fost un actor excepțional. Tata a fost cu idea să dau la teatru pentru că eu voiam să mă fac medic veterinar sau inginer zootehnist. E adevărat că mă duceau părinții la teatru, știam despre ce-i vorba, mă uitam la teatru tv, ascultam teatru radiofonic, îmi făceam lumea mea în cap și jucam tot felul de chestii.

„Când a murit tata, ăla a fost un moment horror, mi s-a tras pământul de sub picioare”

Pe stradă făceam oamenii să râdă. Tata a venit și mi-a spus să dau la teatru, îngrozit probabil de idea că voi sta la coada vacii toată viața… (…) Când a murit tata, ăla a fost un moment horror, mi s-a tras pământul de sub picioare.

Viața lui Carmen Tănase n-a fost deloc ușoară…

Aveam 21 de ani și a fost îngrozitor. El fiind sprijinul meu total, din toate punctele de vedere, m-am clătinat rău pe picioare atunci”, a povestit actrița pentru Fanatik.

A divorțat după doar trei ani de căsătorie

În podcastul lui Măruță, actrița a mărturisit că nu s-a gândit niciodată să se căsătorească cu tatăl copilului său, dar tot părinții au determinat-o să facă pasul cel mare.  „Am spus foarte greu „Da”, pentru că nu am considerat niciodată că un act legiferează într-adevăr o legătură strânsă între doi oameni, dar așa erau vremurile atunci.

Eram la Teatrul Național din Iași când l-am cunoscut pe Țucu și a venit familia cu tot felul de motive: „Hai să o facem!”, că tot făcusem copilul. Aveam 29 de ani când m-am măritat și am făcut copilul fără să fiu căsătorită, la 28 de ani. Ne-am căsătorit când Tudor avea câteva luni…

„Doamne, iartă-mă, dar cum să nu te căsătorești”

Eram mai nonconformistă așa, sigur că ai mei au zis „Doamne, iartă-mă, dar cum să nu te căsătorești”, plus că nu puteam nici să intru în București dacă nu mă căsătoream, că nu aveam buletin de București, pe vremea aia era… Și așa nu voiam să intru în București…(…) În clipa în care am început să ne râcâim, să ne certăm erau discuții și în fața copilului și am zis „Gata, stop! Până aici” Noi ne iubim, ne apreciem, hai să rămânem prieteni, fiecare cu treaba lu”, a mai spus actrița.

„De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreți după aia”

Marele regret al lui Carmen Tănase este că nu a reușit să facă cununia religioasă, așa cum și-a dorit soțul său. „El era credincios și a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieții lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreți după aia”, s-a destăinuit artista. Carmen l-a pierdut pe omul iubit la doar 38 de ani și de atunci nu s-a mai căsătorit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre