Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Bruce Willis, Tallulah, a făcut lumină. Cum luptă actorul cu demența. Tânăra le-a rupt sufletul fanilor

Fiica lui Bruce Willis, Tallulah, a făcut lumină. Cum luptă actorul cu demența. Tânăra le-a rupt sufletul fanilor
Tallulah, fiica lui Bruce Willis, s-a destăinuit în timpul apariției de miercuri la emisiunea „The Drew Barrymore Show” despre problemele de sănătate ale starului din „Die Hard”.

Fiica lui Bruce Willis a explicat că indiferent de boala de care suferă tatăl său, ea simte că o iubește.

„Văd iubire când sunt cu el”

„El este același, ceea ce cred că în această privință am învățat că este cel mai bun lucru pe care ți-l poți dori. Văd iubire când sunt cu el, iar acesta este tatăl meu și mă iubește, ceea ce este cu adevărat special.”, a spus tânăra. Tallulah a explicat că Willis, în vârstă de 68 de ani, „are o boală cognitivă foarte agresivă, o formă de demență care este foarte rară”. Fiica starului a mărturisit, totodată, și de ce familia a vrut să fie atât de deschisă privind problemele pe care le are actorul.

„Este foarte important pentru noi să răspândim conștientizarea”

„Din două motive. Pe de o parte, este ceea ce suntem noi ca familie, dar, de asemenea, este foarte important pentru noi să răspândim conștientizarea. Dacă putem să luăm ceva cu care ne luptăm noi, ca familie, pentru a ajuta alți oameni, pentru a întoarce situația și a face ceva frumos din ea, asta este cu adevărat special pentru noi. Și o parte din ceea ce a fost o modalitate foarte frumoasă pentru mine de a mă vindeca prin asta a fost să devin un fel de arheolog al lumii tatălui meu, al micilor lui bibelouri”, s-a destăinuit Tallulah.

Tallulah, fiica lui Bruce Willis

„Brucea a găsit totdeauna bucurie în viață”

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală în februarie, familia sa anunțând vestea într-o declarație comună la momentul respectiv. „Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar. FTD este o boală crudă de care mulți dintre noi nu au auzit niciodată și care poate lovi pe oricine.

Bruce a găsit întotdeauna bucurie în viață – și i-a ajutat pe toți cei pe care îi cunoaște să facă același lucru. A însemnat enorm să vedem că acest sentiment de grijă a avut un ecou pentru el și pentru noi toți. Am fost atât de mișcați de dragostea pe care ați împărtășit-o cu toții pentru dragul nostru soț, tată și prieten în această perioadă dificilă.

Compasiunea, înțelegerea și respectul vostru continuu ne vor permite să îl ajutăm pe Bruce să trăiască o viață cât mai plină posibil”, au spus membrii familiei. Bruce Willis are trei fiice cu fosta soție, Demi Moore, e vorba de Rumer de 35 de ani, Tallulah, în vârstă de 29 de ani și Scout, 32 de ani. De asemenea, mai are două fete, pe Mabel de 11 ani și Evelyn de de nouă ani cu actuala soție Emma Heming Willis.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre