Horia Moculescu, îndrăgostit nebunește de o cântăreață celebră. Compozitorul a povestit despre femeia care i-a furat inima

Horia Moculescu, îndrăgostit nebunește de o cântăreață celebră. Compozitorul a povestit despre femeia care i-a furat inima
A fost curtat de multe femei, dar era foarte greu să-i intri în grații lui Horia Moculescu. O celebră cântăreață i-a sucit mințile.

Cu peste 60 de ani în urmă, Horia Moculescu a făcut o pasiune pentru cântăreața Marina Voica, despre care spune că „avea un farmec deosebit”.

Cu ceva timp în urmă, la Agenția VIP, compozitorul Horia Moculescu și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre iubirea pe care i-a purtat-o cântăreței Marina Voica. „Nu exista unul dintre noi să nu încerce să-i facă un pic de curte. Marina avea un farmec absolut și o senzualitate ce-o făcea mult mai atrăgătoare, o armă extraordinară. Pe vremuri făceam turnee din vagon, acolo era mai toată viața noastră, nu aveam secrete.

„Știa de atunci că țineam la ea”

Marina tu știai că vorbesc despre tine. Eu am atâtea de spus despre tine. N-aș vrea ca lumea să nu știe că primul turneu împreună cu tine a fost în 1964. Plecam în turneu cu lunile.

Horia Moculescu a fost îndrăgostit de Marina Voica

Mergeam cu vagonul de dormit și ne trezeam, ne culcam împreună. (…) Știa de atunci că țineam la ea. Pleca ea undeva fără să știu eu?” a mărturisit Moculescu.

„Horia avea grijă de mine”

La rândul său, Marina Voica a recunoscut cât de multă grijă avea de Horia Moculescu, glumind în stilu-i caracteristic. „Eu trezesc acest sentiment de ajutorare. Horia Moculescu avea grijă de mine În schimb, stau bine pe picioare și Horia știe. Mă las să fiu îngrijită de alții. Începând din anii ’70 până la ’80 am fost în vârf.

Toată ziua eram la televizor și la radio. Vreau să rămână amintiri despre mine. Undeva această ață care este viață se rupe, dar coeficientul crește atunci când te apropii de o vârstă. Sunt conștientă, mă grăbesc”, a mărturisit și una dintre cele mai iubite artiste ale României. La 87 de ani, cântăreața a rămas o femeie la fel de puternică, pe care nimic nu o sperie. Un singur lucru i-a frânt inima. Nu a reușit să treacă peste moartea fratelui său, care a decedat anul trecut.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre