Simona Ionescu / Redactor Șef

Iat-o pe Carmen Electra la aproape 50 de ani. Prince a fost cel care i-a schimbat viața

Iat-o pe Carmen Electra la aproape 50 de ani. Prince a fost cel care i-a schimbat viața
A fost una dintre cele mai atrăgătoare femei din lume, iar celebritatea a cunoscut-o cu adevărat când a jucat în serialul Baywatch. Cum arată însă acum Carmen Electra, la aproape 50 de ani.

Carmen Electra a devenit cunoscutî în momentul în care a  întruchipat-o pe Lani McKenzie în popularul serial „Baywatch”, dar a jucat în numeroase alte producţii. Cel care avea să o ajute pe drumul spre celebritate este renumitul Prince. Cunoscutul artist a ajutat-o să lanseze primul ei album. Carmen l-a întâlnit pe Prince când s-a mutat la Minneapolis, iar în 1996 şi-a făcut debutul în modeling  şi a început să apară tot mai des pe coperta Playboy.  S-a mutat apoi la Los Angeles şi şi-a făcut intrarea în actorie.

A iubit mulţi bărbaţi celebri, dar s-a măritat cu o vedetă a baschetului, nimeni altul decât Dennis Rodman. Cei doi au spus “Da!” la Las Vegas, dar după nouă zile au cerut anularea căsătoriei. Sportivul a declarat ulterior că nu era el însuşi când a făcut acest pas. La patru luni după aceea s-au separat pentru totdeauna. După Rodman, Carmen Electra s-a iubit cu chitaristul Dave Navarro, cu care s-a căsătorit în 2003. Cei doi şi-au expus povestea într-un reality show transmis de MTV. Au divorţat după trei ani. S-a logodit apoi cu muzicianul Rob Patterson, dar nu au ajuns niciodată la altar.

Cum arată acum Carmen Electra. E la fel de frumoasă ca în tinerețe

La aproape 50 de ani, celebra actriţă arată încă impecabil . Deşi nu ştim cu exactitate cine a fost partenerul ei în ultimii ani şi nu mai apare pe ecrane, Electra rămâne încă una dintre cele mai interesante persoane din lumea showbiz-ului. Carmen Electra nu ezită să își pună in evidență formele care au transformat-o intr-un sex-simbol internațional. Vedeta își încântă des fanii pe Instagram cu imagini sexy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra)


Carmen Electra nu se sfiește să pozele în tot felul de ipostaze îndrăznețe, care stârnesc imaginația fanilor. Marele ei secret pentru felul în care arată este acela că e fericită.  Starul are o optică aparte și despre operațiile estetice. Nu are nicio problemă să recunoască faptul că a apelat la ele. Fericirea ei e favorizată și de aceste intervenții. Mai spune și că ele sunt un rău necesar. 

„Poți să fii cea mai frumoasă persoană din lume, degeaba dacă nu ești fericită. Dacă ești trist sau măcinat de dureri, atunci nu te vei simți frumos.  Cred că fiecare este liber să își facă operații estetice, dacă acest lucru contribuie la fericirea ta. Dacă iei în serios o asemenea decizie, atunci asigură-te că te duci la cei mai buni specialiști”, a precizat recent Carmen Electra.

Foto: Facebook, Instagram

Cristina Ciobănașu nu își mai poate stăpâni lacrimile. „Ne-am enervat și am venit acasă”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre