Simona Ionescu / Redactor Șef

Kevin Costner, mereu în război cu femeile din viața lui, care l-au făcut tată de 7 ori. Cu ultima e mai greu

Kevin Costner, mereu în război cu femeile din viața lui, care l-au făcut tată de 7 ori. Cu ultima e mai greu
Kevin Costner a obținut miercuri o victorie în instanță pe fondul divorțului său de ultima sa soție, Christine Baumgartner. El a obținut un ordin judecătoresc de evacuare a acesteia din conacul familiei.

Un judecător i-a ordonat designerului de genți, în vârstă de 49 de ani, să se mute din casa familială comună până la 31 iulie, menținând termenii contractului prenupțial existent, potrivit TMZ. Avocații lui Baumgartner susțin însă că aceasta nu are suficient timp sau bani pentru a-și găsi un alt loc de locuit până la sfârșitul lunii. Ei au cerut judecătorului să acorde o prelungire până la 15 august. Cu toate acestea, judecătorul a respins în cele din urmă cererea lor.

Amintim că în luna mai, Baumgartner a depus cererea de divorț după 18 ani de căsătorie, invocând „diferențe ireconciliabile” cu celebrul actor. La vremea respectivă, ea a cerut custodia comună a celor trei copii ai lor: Cayden, 16 ani, Hayes, 14 ani, și Grace, 13 ani.

Kevin Costner invocă contractul prenupțial semnat de Baumgartner

Costner, în vârstă de 68 de ani, a răspuns la cererea soției sale imediat, solicitând și el custodia comună a copiilor. Surse au declarat pentru Page Six că starul din Yellowstone a fost „uimit” de decizia lui Baumgartner de a se despărți.

După ce a depus cererea de divorț, Costner a susținut că Baumgartner refuza să se mute din casa pe care o împărțeau – în ciuda contractului prenupțial care stipula că, în eventualitatea unei despărțiri, ea avea la dispoziție 30 de zile pentru a părăsi locuința comună care este proprietatea lui. În plus, actorul din Bodyguard a declarat public că i-a dat deja fostului model peste 1,2 milioane de dolari pentru obligațiile prenupțiale, și a susținut că suma este mai mult decât suficientă pentru ca aceasta să își găsească un alt loc unde să locuiască.

Kevin Costner alături de Christine Baumgartner

Costner s-ar fi oferit, de asemenea, să-i dea fostei sale soții un avans de 10.000 de dolari pentru cheltuielile de mutare și 30.000 de dolari, lunar, pentru o casă de închiriat „ca parte a obligațiilor sale de întreținere a copilului”. În replică, Baumgartner a declarat că soțul ei nu avea „niciun temei legal” pentru a o da afară.

Cu suma pensiei alimentare, copiii lui Costner ar putea cumpăra lunar un întreg supermarket!

Mai mult, femeia care e mama a trei copii,  a susținut că nu a mai avut un loc de muncă de când s-a născut fiul lor cel mare, în 2007. Și, ca atare, solicită 248.000 de dolari pe lună pensia alimentară. Avocații lui Kevin Costner susțin însă că Baumgartner nu are nevoie de atâția bani și că i-ar cheltui în mod frivol pe alte lucruri, inclusiv pe proceduri cosmetice, cumpărături, retrageri de la bancomate, împrumuturi pentru construcții, onorarii de avocați și alte cheltuieli care nu au „nimic” de-a face cu copiii ei.

Actorul are 7 copii, dintre care trei minori, cu ultima soție

În replică, Costner consideră că plata sa actuală de 51.940 de dolari pe lună, este o sumă „rezonabilă” pentru Baumgartner. O nouă audiere pentru validitatea contractului prenupțial dintre Costner și Baumgartner este stabilită pentru luna noiembrie.

Și-a înșelat prima soție cu o dansatoare

Kevin Costner, care în 2022 a devenit cel mai bine plătit actor, este tatăl a șapte copii. El are trei copii și din mariajul cu prima soție, Cindy Silva, cu care a fost căsătorit din 1978 până în 1994. Este vorba de Annie, 39 ani, Lily, 36 ani și Joe, 35 ani.

În plus, mai există și fiul Liam Costner, 27 de ani, rezultat din relația cu Bridget Rooney, cu care actorul s-a întâlnit după despărțirea sa de Silva. Cu ultima soție, Christine Baumgartner,  celebrul actor are trei copii minori: Cayden, 16 ani, Hayes, 14 ani, și Grace, 13 ani.

Kevin și Cindy s-au cunoscut în 1975, în timpul facultății, pe când erau amândoi studenți la California State University – Fullerton, și s-au căsătorit la trei ani după aceea, arată Daily Mail. După 16 ani de mariaj au divorțat, ocazie cu care au apărut zvonuri legate de faptul că actorul ar fi avut mai multe relații extraconjugale. Printre acestea a fost menționată o celebră dansatoare de hula pe nume Michele Amaral, care ar fi intrat în viața actorului în timp ce filma filmul Waterworld în Hawaii.

Presa a menționat că Cindy a aflat despre aventură de la o persoană care a lucrat la film, dar care a fost concediată. La momentul respectiv, despărțirea lor a fost considerată unul dintre cele mai scumpe divorțuri de la Hollywood – iar Cindy s-a ales cu 80 de milioane de dolari. De atunci, Cindy a ieșit din lumina reflectoarelor și duce o viață liniștită.

În ceea ce-l privește pe Kevin, acesta s-a întâlnit pentru scurt timp cu Bridget Rooney – moștenitoarea echipei Pittsburgh Steelers și mătușa actrițelor Rooney și Kate Mara, din relația lor rezultând fiul Liam.  Peste patru ani, Kevin Costner a început să se vadă cu designerul Christine Baumgartner, cu care s-a căsătorit în 2004 și cu care a avut trei copii.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre