Simona Ionescu / Redactor Șef

Luciano Pavarotti își ascundea mâncarea în locuri surprinzătoare. Secretele marelui tenor, dezvăluite

Luciano Pavarotti își ascundea mâncarea în locuri surprinzătoare. Secretele marelui tenor, dezvăluite
Luciano Pavarotti era recunoscut ca fiind un mare gurmand. De-a lungul timpului, poveștile cu faimosul tenor au adus zâmbete pe buzele fanilor din întreaga lume. Printre altele, s-a aflat că acesta ascundea mâncarea preferată în locuri surprinzătoare.

Unul dintre locurile preferate ale regretatului Luciano Pavarotti era „Met” – Opera Metropolitană din New York. Este deja cunoscut faptul că faimosul tenor era un mare gurmand și nu refuza niciodată ocazia de a se bucura de gustările lui preferate sau de diverse feluri de mâncare. 

Recent, cu ocazia unui tur al Operei Metropolitane din New York, Peter Gelb, directorul general al Met, le-a dezvăluit vizitatorilor un lucru mai puțin știut despre Luciano Pavarotti. Opera din New York era unul dintre locurile preferate ale tenorului, astfel că acesta făcea tot posibilul să se simtă comod de fiecare dată când avea reprezentații acolo. 

Pavarotti ascundea paste gata preparate în Opera Metropolitană 

Conform lui Gelb, una dintre activitățile cu care se îndeletnicea Pavarotti când avea spectacole la Met era aceea de a ascunde paste gata făcute în locație. Astfel, se putea bucura de o gustare rapidă între reprezentații, care de altfel îi oferea și energia necesară pentru a face minuni pe scenă. 

Opera Metropolitană din New York era unul dintre locurile preferate ale tenorului
Sursa foto: PageSix

„Pavarotti, care avea o poftă nesățioasă, ținea adesea ascunse depozite secrete ale pastelor sale preferate în culise, astfel încât să poată să se plimbe de pe scenă între arii și să mănânce un snack”, le-a mărturisit directorul operei vizitatorilor din cadrul turului. 

A urmat o dietă cu limită de calorii 

În 1976, Pavarotti a urmat chiar și o dietă cu ajutorul personalului medical din Modena, care i-a permis să consume doar 1800 de calorii pe zi: „Este doar a șasea parte din ce mâncam înainte. Dar pot mânca orice, trebuie să fie doar în cantități mici”, mărturisea tenorul la vremea respectivă. 

În ceea ce privește pastele, Pavarotti se pare că avea o limită impusă de medici de doar 60 de grame, ceea ce în mod sigur nu era un lucru plăcut. Bineînțeles, nu se știe dacă medicii aveau cunoștiință de rezervele lui secrete din cadrul Met. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre