Simona Ionescu / Redactor Șef

Macaulay Culkin, abuzat când era mic. Protejatul lui Michael Jackson a făcut dezvăluiri

Macaulay Culkin, abuzat când era mic. Protejatul lui Michael Jackson a făcut dezvăluiri
Macaulay Culkin a fost unul dintre „copiii vedetă” ai Hollywood-ului. S-a spus mulți ani că Michael Jackson ar fi avut un comportament nepotrivit față de el, însă abia acum actorul a dezvăluit că a fost într-adevăr abuzat. Mai mult, Culkin a povestit și cum se poartă el, ca tată, cu cei doi copii ai săi având în vedere experiențele personale.

Scandalul în care a fost implicat Michael Jackson, atunci când a fost acuzat că a molestat copiii pe care de-a lungul vremii îi invitase la Neverland, este deja cunoscut, iar bănuielile nu s-au stins nici acum. În acest scandal a fost implicat și Macaulay Culkin, care a fost prieten ani buni cu artistul, ba chiar i-a nășit copiii. S-a spus inclusiv că Macaulay Culkin a fost abuzat de star-ul pop, doar că acuzațiile au fost negate chiar de către actor. 

Adevărul însă a fost dezvăluit ulterior chiar de către actorul din „Singur Acasă”. Macaulay Culkin a fost abuzat în copilărie, numai că nu de către Regele Pop și nu așa cum s-a bănuit, căci a fost vorba despre cu totul altfel de abuz. 

Macaulay Culkin, abuzat fizic și emoțional de către tatăl său 

Imediat ce a împlinit 16 ani, Culkin a eliminat numele părinților săi din fondul lui fiduciar. La ceva timp după, actorul a dezvăluit că relația dintre el și tatăl său a fost mereu una cu probleme, ba chiar a fost abuzat fizic și emoțional de către Kit Culkin. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Macaulay ‘Instagram’ Culkin (@culkamania)

„Spunea ‘fă cum îți zic sau te lovesc’. A fost un om rău. A fost abuziv, fizic și psihic – pot să vă arăt toate cicatricile mele dacă aș vrea…”, declara Culkin în emisiunea lui Marc Maron în 2018. Macaulay a mai spus că tatăl său era gelos pe faima lui. „În tot ceea ce a încercat el să facă în viață, eu am excelat înainte de a împlini 10 ani”, a explicat actorul, adăugând că tatăl său l-a presat să muncească chiar și atunci când nu-și mai dorea acest lucru și de multe ori îl punea să doarmă pe o canapea. 

Actorul nu vrea să facă aceeași greșeală cu copiii săi 

Ajuns acum la vârsta de 43 de ani și tată a doi copii, făcuți cu partenera Brenda Song, Culkin a reflectat într-o postare pe Instagram la relația pe care vrea să o dezvolte cu fiica sa, Dakota (3 ani) și cu fiul său, în vârstă de 1 an: „Dacă știți puține lucruri despre mine atunci printre acestea se numără faptul că am avut o relație complicată cu Ziua Tatălui. De când am devenit tată, însă, am decis să reinventez roata”. 

Macaulay Culkin și Brenda Song au împreună doi copii
Foto: Elle

 

În afară de a dormi o oră sau două în plus, încerc să fac din această zi mai mult o celebrare a băieților mei. La urma urmei, ei sunt cei care m-au făcut tată (fără supărare, Brenda). În casa noastră, Ziua Tatălui nu este considerată la fel de importantă ca zilele de naștere sau Crăciunul, dar este totuși mai apreciată decât sărbători precum Ziua Sf. Patrick, Ziua Îndrăgostiților și 4 iulie. Încerc să fac lucruri distractive pentru băieți de Ziua Tatălui. Este o zi specială. Ziua Tatălui nu este pentru mine, este pentru persoanele care mă fac să mă simt ca un tată”, a încheiat actorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre