Simona Ionescu / Redactor Șef

Marina Voica, cu ochii în lacrimi. Cine a fost marea sa iubire

Marina Voica, cu ochii în lacrimi. Cine a fost marea sa iubire
La 86 de ani ai săi, Marina Voica arată pofta de viață a unei adolescente și vrea să trăiască cât mai frumos.

A fost adorată toată viața, curtată de cei mai frumoși bărbați, dar cu toate acestea Marina Voica a purtat în suflet un singur bărbat.

Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, celebra artistă care a scos aproape 1000 de melodii, a vorbit despre marea iubire, partenerul de viață, plecat la Ceruri la doar 41 de ani. Artista a fost căsătorită de două ori, cu Marcel Voica și Virgil Teodorescu și a mai avut două idile. Una dintre ele a fost cu un grec, mai mic cu 20 de ani, care a tratat-o ca pe o regină.

Marina Voica și soțul său, Viorel Teodorescu

Medicul Virgil Teodorescu a divizinat-o

Din nefericire însă, pe Virgil Teodorescu l-a pierdut în anul 1981, iar Marina Voica spune că a iubit-o mai mult decât a făcut-o ea.

,,Viorel m-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el. Poate că ar fi fost altfel dacă nu îmi arăta că este la picioarele mele. Era un bărbat puternic, nu era un om slab, dar mi-a arătat prea mult, prea mult că mă iubește. Bărbatul când iubește, iubește mai tare decât iubește femeia, aceasta este firea bărbatului”, a declarat artista.

Marina Voica în tinerețe

„Doamne, mai bine să mor mai degrabă decât să mă lase. Nu suportam”

Moartea lui a dat-o peste cap și a început să aibă coșmaruri. Visa tot timpul că a părăsit-o și vărsa lacrimi amare, pentru că n-ar fi putut suporta acest lucru niciodată.

„După ce a murit, visam că eu, de fapt, îl iubesc pe Viorel, iar el nu mă mai iubește.  Eu cred că aș muri pe loc, dacă aș vedea că el nu mă mai iubește. Și îmi dădeam seama că el era combinat cu altcineva și eu am lipsit foarte mult, nu știu de ce, ani de zile, și îl sunam și i-am spus, stai un pic, dar tu îmi răspunzi, tu o să mă primești, nu? Și vedeam după voce că s-a dus totul. Mă trezeam toată în lacrimi, mă gândeam, Doamne, mai bine să mor mai degrabă decât să mă lase. Nu suportam”, a mai spus marea cântăreață.

„Mă văzuse la televizor și se îndrăgostise de mine”

Povestea lor de dragoste a început după ce a primit un telefon de la medicul Viorel Teodorescu, care i-a mărturisit că se îndrăgostise de ea după ce a văzut-o la televizor.

„Într-o zi, m-a sunat un doctor, Viorel Teodorescu. Mă văzuse la televizor și se îndrăgostise de mine.

Ne-am întâlnit o dată, de două ori… Până la urmă, m-am îndrăgostit și eu de el. Târziu am aflat că nici măcar nu era doctor, era doar student. Pe mine însă deja nu mă mai interesa. Îl iubeam și era destul… Am divorțat de Voica, după șase ani de căsătorie“, a spus cu ceva timp în urmă regina muzicii românești.

A divorțat de primul soț după șase ani de căsnicie

Când cei doi s-au îndrăgostit, Marina era căsătorită cu primul soț, Marcel Voica, dar nu regretă, pentru că Viorel a meritat totul. „Eu am terminat Facultatea de Științe Economice. Acolo am fost colegă cu Marcel Voica, primul meu soț, care s-a lipit de mine și nu s-a mai dezlipit.

Așa că ne-am căsătorit și am ajuns în România. Aveam vreo 22 de ani când am venit în țară. Terminasem facultatea și am spus că eu nu pot sta acasă, așa că am lucrat un an și jumătate la ADAS, Direcția Generală, după care am început să cânt”, a amintit artista într-un interviu mai vechi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre