Simona Ionescu / Redactor Șef

Mickey Rourke este de nerecunoscut. Actorul revine pe marile ecrane

Mickey Rourke este de nerecunoscut. Actorul revine pe marile ecrane
Mickey Rourke era considerat în anii ’80 unul dintre cei mai frumoși actori de la Hollywood. Astăzi însă, actorul este de nerecunoscut. Paparazzii l-au surprins într-una dintre ieșirile sale rare în public. O altă veste este că actorul revine în curând pe marile ecrane.

Mickey Rourke făcea senzație la Hollywood prin anii ’80, căci era considerat unul dintre cei mai frumoși actori. Anii de box și operațiile estetice l-au transformat însă total, iar azi Mickey Rourke este doar umbra a ceea ce a fost cândva, fiind de nerecunoscut. 

Paparazzi l-au surprind pe celebrul star în timp ce ieșea în oraș cu prietenul său de mult timp și totodată stilistul Giuseppe Franco în Beverly Hills, marți. Actorul apare rar în public în ultimii ani, astfel că atât paparazzi cât și fanii abia așteaptă o ocazie să îl poze, iar acesta a fost cazul și acum. 

Mickey Rourke a îmbătrânit și e total schimbat, însă îi place să se îmbrace modern

Mickey Rourke, în vârstă de 71 de ani, i-a pupat obrazul prietenului său după ce au plecat împreună dintr-o cafenea cu specific italian. Actorul nominalizat la premiile Oscar – care recent a împărtășit opinii foarte puternice cu privire la culpabilitatea lui Alec Baldwin în împușcarea de la Rust – s-a evidențiat purtând un pardesiu în carouri peste un tricou decoltat.

Mickey rourke a îmbătrânit vizibil și este de nerecunoscut
Sursa foto: DailyMail / Backgrid

Rourke purta și o pereche de blugi bleumarin puțin supra-dimensionați și uzati, care erau în contrast cu adidași albi strălucitori. Starul și-a completat ținuta modernă pentru ziua respectivă cu o pălărie de paie tip cowboy de culoare bej deschis.

Mickey Rourke va juca într-un nou film

Ieșirea artistului a avut loc la doar două săptămâni după ce s-a anunțat că va juca în viitorul film de acțiune-thriller, Bring The Law.

Mickey Rourke s-a bucurat de o ieșire la cafea alături de un prieten.
Sursa foto: DailyMail / Backgrid

Potrivit informațiilor, Rourke va face parte dintr-o distribuție care include nume precum Peter Facinelli și Nicky Whelan. „Bring The Law” se va concentra pe un detectiv de omucideri devastat emoțional care începe să dezlege o conspirație centrată pe corupție în Los Angeles.

Mickey a afirmat anterior că regizorii tineri sunt motivul pentru care cariera sa de actor a fost reînviată după ce a fost „inclus pe lista neagră” la Hollywood timp de 15 ani.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre