Simona Ionescu / Redactor Șef

Richard Gere și aventura vieții lui, după ce a fost declarat cel mai frumos bărbat de pe planetă

Richard Gere și aventura vieții lui, după ce a fost declarat cel mai frumos bărbat de pe planetă
Cu 40 de ani în urmă a fost declarat cel mai frumos bărbat de pe planetă. La 74 de ani, Richard Gere și-a păstrat același zâmbet de cuceritor.

Pe 31 august, Richard Gere și-a serbat ziua de naștere, iar cu ceva timp înainte a apărut în New York, super cool: tricou, jeans, adidași, ochelari de soare. A rămas același bărbat frumos ca acum aproape 40 de ani când era declarat oficial ca fiind cel mai frumos din lume.

Richard Gere si Julia Roberts in filmul Pretty woman

Ricard Gere muncește cu aceeași pasiune, iar anul acesta a apărut în comedia romantică Maybe I do, o poveste a doi îndrăgostiți care vor să se căsătorească, dar vor să afle la început ce provocări implică o căsnicie. Alături de Diane Keaton, Richard Gere va putea fi văzut și în „The Making Of”.

Dalai Lama le-a binecuvântat primul copil

În 2018, Richard Gere și-a unit destinul cu cel al Alejandrei Silva, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei de 33 de ani. Este a treia soție și se pare că de data asta va fi cu noroc. O fotografie cu Dalai Lama binecuvântând burtica lui Silva a servit drept primul lor anunț de sarcină.

La doar nouă luni de la nașterea fiului lor, au anunțat că un al doilea copil este pe drum. O sursă apropiată cuplului a declarat la vremea respectivă pentru People că cei doi erau „extraordinar de fericiți”. „Se simt atât de bine unul cu celălalt, se distrează împreună și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce le rezervă viitorul”, a declarat o sursă pentru People.

Rochard Gere are lângă el cea mai frumoasă femeie

În ianuarie anul acesta, cuplul le-a dat lecții altora când au ieșit pentru o proiecție a filmului, „Maybe I Do”, în New York City. Cei doi erau la fel de îndrăgostiți ca la început, s-au ținut de mână și s-au îmbrățișat cu dragoste când au făcut fotografii.

Anul trecut au fost fotografiați prima dată alături de cei doi copii

2022 a fost anul în care fanii lui Richard Gere l-au văzut alături de soție și copii, Alexander, copilul cel mare și mezinul, al cărui nume nu a fost nici acum dezvăluit, în vacanță în Ibiza. Cei patru erau pe o ambarcațiune, purtau haine lejere și s-au bucurat de soarele din Ibiza.

Actorul și-a ținut în brațe unul dintre copii care era extrem de bucuros, iar soția a avut grijă de celălalt. Richard mai are un fiu din căsătoria cu actrița Carey Lowell, Homer. Tot din prima căsătorie are și Alejandra un urmaș, e vorba de Albert.

Riichard Gere cu soția și copiii, în vacanță în Ibiza

„Am dormit pe stradă pentru a înțelege lupta celor fără adăpost”

Alejandra Silva conduce Rais Fundacion, o organizație nonprofit care își propune să eradicheze problema persoanelor fără adăpost în Spania. Activista vorbește adesea despre misiunea sa și a declarat pentru „Hola!” în 2015 că a urmat o metodă pentru a înțelege problemele cu care se confruntă persoanele fără adăpost din țara sa.

„Am dormit pe stradă pentru a înțelege lupta celor fără adăpost. Nu mi-e frică să îmi suflec mânecile și să mă arunc în muncă. Dacă fac ceva, depun un efort de 100%. Dacă nu pot, prefer să nu o fac”, a mărturisit cea mai importantă femeie din viața lui Richard Gere.

„Atât de recunoscătoare că te am în viața mea”

Printre postările sale de pe Instagram despre munca sa umanitară, Silva împărtășește și imagini pline de dragoste cu ea și Gere. „Atât de recunoscătoare că te am în viața mea, ființă umană extraordinară și specială, mi-ai zguduit viața, făcându-mă să văd ce este cu adevărat important. Indiscutabil! Te iubesc din toată inima”, a scris ea în 2017, cu ocazia zilei de naștere a lui Gere.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre