Simona Ionescu / Redactor Șef

Rona Hartner a fost coafeză și dactilografă. Ce meserie vrea să-și aleagă fiica ei, orfană la doar 15 ani

Rona Hartner a fost coafeză și dactilografă. Ce meserie vrea să-și aleagă fiica ei, orfană la doar 15 ani
Vestea morții Ronei Hartner i-a distrus pe fanii vedetei. Rita Sumalya, fiica artistei, nu-și poate reveni din șoc. Cu ceva timp înainte de nenorocire, Rona a povestit despre meseria pe care vrea să o urmeze Rita.

50 de ani. Atât a rezistat pe pământ Rona Hartner. Misiunea ei s-a încheiat aici, dar fiica sa, Rita Sumalya, fiica artistei, o moștenește.

Fiica Ronei, vorbitoare de patru limbi străine

Rona Hartner s-a mândrit totdeauna cu frumoasa sa copilă, rămasă orfană la 15 ani. Tânăra locuiește cu tatăl săi la Paris și vorbește patru limbi străine. Și deja și-a găsit un loc de muncă, după un examen foarte greu pe care l-a luat, spunea cântăreața în iulie anul acesta. După ce a primit o diplomă internațională în urma participării la cursurile de la Syma Make up Studio, una dintre cele mai cunoscute școli de frumusețe din Franța.

„La 18 ani, diploma aia va fi europeană, chiar internațional valabilă”

„I s-a propus un stagiu de șapte zile, să facă toată baza de școală numărul unu, școală de make-up nivel unu. La 18 ani, diploma aia va fi europeană, chiar internațional valabilă. Deocamdată e doar diplomă de participant, dar a terminat cu nivel excelent, pentru că într-adevăr s-a implicat enorm.

Rona Hartner și fiica ei, Rita

Fiecare machiaj pe care l-a realizat a durat șase ore. Deci a făcut șapte machiaje profesioniste, de la machiaj natural până la machiaj de modă, apoi machiaj de nuntă. Acum, imaginează-ți că în Franța au sunat-o deja cliente care vor să le machieze”, a mărturisit cântăreața cu ceva timp în urmă.

Rita vrea hair styling, make up sau design interior

Când a fost vorba ca fiica ei să-și dorească ceva, Rona a sprijinit-o necondiționat. „Eu o încurajez, că și eu la vârsta ei am avut o grămadă de joburi. Eram coafeză, făcusem un an de coafură, fusesem traducător, traduceam din germană și engleză, e bine să ai joburi. Eram și stenodactilografă. E interesată de tot ce e legat de frumusețe, desen… Acum a creat un T-shirt al ei. Face T-shirt-uri din astea pentru rockeri. În tot ce e legat de artă e foarte implicată”, a mărturisit regretata artistă.

Fiica Ronei s-a transformat într-o frumoasă adolescentă. Sursă foto: Captura TV

Cine e tatăl fetiței Ronei

Chiar dacă s-au despărțit de multă vreme, Rona a păstrat legătura cu Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner și tatăl fetiței sale.  Cei doi s-au cunoscut în anul 2007, în Franța, sau căsătorit din dragoste, dar în 2009 au divorțat. Dar au avut mare grijă să se înțeleagă pentru binele copiilor. Motivul pentru care cei doi s-au despărțit a fost gelozia bărbatului, dar și faptul că nu a vrut să se căsătorească religioc cu vedeta.

Primul soț al Ronei și tatăl fetiței sale, Rita

Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner

Rona și Rocco s-au cunoscut în 2007, în Franța, iar în anul 2009 cei doi au divorțat, dar au rămas uniți, de dragul fiicei lor. Potrivit regretatei artiste, Rocco Sedano ar fi fost extrem de gelos și a refuzat să se căsătorească religios cu ea, motiv pentru care a decis să se despartă. Bărbatul este dansator argentinian.

„Relația pe care o am cu tatăl fiicei întotdeauna a fost bună, pentru că am păstrat un respect reciproc, pentru că va fi și este întotdeauna tatăl ei. Se înțeleg foarte bine, învață foarte multe de la el. Lucrează cu ea și la pian că el este jazzman.”, a declarat Rona Hartner.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre