Printre țările pe care le-a vizitat și care au fascinat-o pe Stela Popescu s-a aflat și India. După ce a descoperit ce este reîncarnarea, celebra actriță a mărturisit ce ființă ar vrea să fie dacă s-ar reîntoarce pe pământ.
Înainte să plece în vizită în India, Stela Popescu a auzit tot felul de zvonuri despre India. Ba că e una dintre cele mai murdare țări, ba că umblă șobolanii și maimuțele la orice pas. După ce a vizitat această parte a lumii, Stela Popescu a rămas foarte impresionată și a rămas fascinată de cel mai mare monument al țării. Motiv pentru care s-a reîntors de încă două ori.
„Îmi place lumea nebună de acolo”
„Este o țară absolut fabuloasă. Zice lumea că sunt numai șobolani și maimuțe pe acolo, dar nu e chiar așa. Este o țară în care chiar mă simt bine! Îmi place lumea nebună de acolo, iar Taj Mahal este impresionant!”, a povestit atunci actrița.
După ce a aflat informații despre reîncarnare, Stela Popescu a devenit tot mai interesantă de acest lucru. Ba chiar a mărturisit într-un interviu pentru Jurnalul național că și-ar dori să se reîntoarcă pe pământ reîncarnată „poate o căprioară, poate o tigroiacă sau o leoaică”.
„A lua din nou trup”
Unul dintre misterele care intrigă mintea umană încă de la originea omenirii este conceptul de „reîncarnare”, care înseamnă literalmente „a lua din nou trup”. Odată cu evoluția civilizației, credințele au fost discriminate în diverse religii. Diviziunea majoră manifestată a fost „Estul” și „Vestul”. Religiile orientale, fiind mai filozofice și mai puțin analitice, au acceptat reîncarnarea.
Cu toate acestea, diferitele religii orientale, precum hinduismul, jainismul și budismul, au avut credințe diferite în ceea ce privește renașterea. Mai mult, islamul, precum și cea mai dominantă religie din lume, creștinismul, având originea în Occident, au negat în mare parte reîncarnarea, deși există credincioși din aceste religii care încă manifestă interes pentru aceasta. De asemenea, multe școli mistice și ezoterice au o descriere unică a renașterii.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook