Ritualuri din bătrâni pentru a face bani mai mulți. Sunt simple, dar extrem de eficiente. Iată ce aveți de făcut

Ritualuri din bătrâni pentru a face bani mai mulți. Sunt simple, dar extrem de eficiente. Iată ce aveți de făcut
Când vine vorba ca portofelul să fie plin, toată lumea caută tot felul de soluții. Iată câteva trucuri vechi, despre care se spune că nu dau niciodată greș.

În zilele acestea, a face bani pare uneori imposibil, însă există câteva soluții care vă pot fi de mare ajutor.

Din cele mai vechi timpuri se spune că lumânarea verde face minuni atunci când e vorba de bani. Ce aveți de făcut este să cumpărați o lumânare verde și să scrieți pe aceasta suma de bani care aveți nevoie ca să scăpați de problemele financiare. În fiecare miercuri, între orele 22.00 și 12.00 noaptea, aprindeți lumânarea și lăsați-o să ardă, într-un colț liniștit al casei. Bătrânii spun că vor începe să vă intre bani în casă după ce se va arde porțiunea care a fost scrijelită.

Purtați mereu puțină sare grunjoasă

De asemenea, pentru a atrage sporul e bine să purtați mereu asupra un săculeț cu sare grunjoasă. Luați o bancnotă și împăturiți sub formă de triunghi, apoi puneți hârtia în portofel și veți avea noroc la bani.

Și pentru că verdele este considerată culoarea prosperității, e recomandat să purtați pe degetul mic un inel cu piatră verde. Femeile trebuie să poarte inelul pe degetul mic al mâinii drepte, iar bărbații pe degetul mic de la mâna stângă. Și, sub nici o formă, nu puneți pe degetul mare inele, pentru că veți pierde bani.

Cumpărați un portofel verde

Tot verde va trebui să fie și portofelul în care să țineți banii și actele, pentru că aceștia se vor înmulți. Dacă vi se dă cadou un portofel sau o geantă, fiți atenți ca în interior să aveți ceva bănuți, pentru că altfel veți avea doar pagubă. Banii găsiți pe jos vă aduc noroc, cu condiția ca moneda găsită să fie cu capul în sus.

Există și plante care au rolul de a aduce prosperitatea în casă, dar acestea trebuie să facă flori. Aducător de noroc și prosperitate este și bambusul, care este considerată o plantă care trece prin orice și rămâne la fel de frumoasă.

Recomandarile noastre