Robert Downey Jr. are ceva să-i spună mamei sale vitrege, după ce a rămas orfan

Robert Downey Jr. are ceva să-i spună mamei sale vitrege, după ce a rămas orfan
E doliu din nou, la Hollywood. Actori mari și regizori sunt în stare de șoc. Robert Downey Sr., actor, regizor și tatăl actorului Robert Downey Jr., a murit la 85 de ani, potrivit New York Post.

Robert Downey Jr. are ceva să-i spună mamei sale vitrege, după ce a rămas orfan. El este copleșit de durere. Cunoscutul actor a spus prin ce trece după ce a rămas orfan. Tatăl său, cunoscutul actor și regizor Robert Downey Sr., a murit în somn, noaptea trecută. Mesajul fiului este unul aparte și o vizează pe mama sa vitregă.

Robert Downey Jr. are ceva să-i spună mamei sale vitrege

„Noaptea trecută, tata a murit liniștit în somn, după ani de luptă cu Parkinson… a fost un adevărat cineast și a rămas remarcabil de optimist… Potrivit calculelor mamei vitrege, au avut o căsnicie fericită timp de peste 2000 de ani. Rosemary Rogers-Downey, ești o sfântă, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt cu tine,” a transmis fiul său, Robert Downey Jr.

Robert Downey Sr. a murit în somn, miercuri, la casa sa din New York, , a anunțat soția sa, potrivit The Sun. Luna trecută a împlinit 85 de ani.

Cunoscut pentru rolurile din filme precum „Boogie Nights”, „Magnolia” și „To Live and Die in LA”, Downey Sr. lupta cu maladia Parkinson de peste 5 ani.

Tatăl vedetelor Robert Downey Jr. și Allyson Downey, Robert Downey Sr., a fost regizor, scriitor și producător. El s-a ținut departe presă pentru a-și proteja faimoșii copii. Dar în 2001, când fiul său nominalizat la Oscar se confrunta cu acuzații de cocaină, Downey Sr. a dat un interviu pentru  The Post despre problemele de la Hollywood. „Viața este prea ușoară când ești vedetă de film. Oamenii vor face orice vrei și îți vor aduce tot ce vrei ”, a spus el pentru The Post. „Hollywood-ul este un loc oribil”.

Sursa foto: Instagram

Mihai Gâdea, un tătic  fericit. ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

Recomandarile noastre