Rodica Popescu Bitănescu: ”Atențiune la mine, că vă fac praf!”

Rodica Popescu Bitănescu: ”Atențiune la mine, că vă fac praf!”
Rodica Popescu Bitănescu ne-a făcut din nou să râdem cu poftă, molipsiți de râsul ei inconfundabil. Suferă, ca toți artiștii, din cauza pandemiei care a închis teatrele. Însă, marea noastră actriță spune: ”Acum muncesc acasă de mă rup!”.

Rodica Popescu Bitănescu are 82 de de ani, dar este la fel de veselă, frumoasă și plăcută ca întotdeauna. Este o actriță iubită pentru talentul său și pentru râsul inconfundabil care molipsește. ”Dacă râzi fals pe scenă, publicului nu-i place. Mie, râsul îmi dă sănătate, îmi dă poftă de mâncare”, a spus actrița.

Rodica Popescu Bitănescu: ”Atențiune la mine, că vă fac praf!”

Rodica Popescu Bitănescu suferă, ca toți artiștii, pentru că teatrele sunt închise, din pricina pandemiei. Îi este dor de aplauzele publicului. De aceea, s-a dus la Chefi la cuțite! ”Atențiune la mine, că vă fac praf!”, a spus actrița când a intrat în bucătărie.

”Muncesc acasă de mă rup. Înainte nu aveam timp nici să ascult păsărelele! Viața mea este teatrul”, a mărturisit actrița.

Actrița a pregătit o mâncărică de chiftele marinate, inspirată tot din teatru, dintr-o schiță a lui Tudor Mușatescu.

Bineînțeles că chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au rămas cu gura căscată când au văzut cine a gătit chifteluțele marinate. Au ascultat râsul cristalin al artistei și nu au îndrăznit să îi pună prea multe întrebări. Nici nu a fost nevoie. Rodica Popescu Bitănescu a turuit și i-a făcut să râdă cu poftă.

Chef Florin Dumitrescu i-a spus actriței: ”Vă dați seama că faptul că am mâncat un preparat făcut de mâna dumneavoastră este hit-ul săptămânii, dacă nu al sezonului. Este cel mai bun lucru pe care l-am trăit în acest sezon, până acum. Vorbesc serios.”

Desigur că Rodica Popescu Bitănescu a primit aprecierile a trei cuțite de la chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Adică i-au oferit Cuțitul de Platină, cadou pentru oamenii speciali.

În această seară, de la ora 20.00, pe Antena 1, aveți un nou episod din emisiunea Chefi la cuțite.


Surpriză la Chefi la cuțite! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu transformați în clătite

Un băiețel de opt ani a făcut senzație la Chefi la cuțite. Nu mulți pot face asta

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp