România vrea să șocheze pe marea scenă Eurovision. Vor apărea dezbrăcați…

România vrea să șocheze pe marea scenă Eurovision. Vor apărea dezbrăcați…
Marea competiție a muzicii europene a intrat cu pregătirile în linie dreaptă. Reprezentanții țărilor care s-au calificat la Eurovision au început repetițiile pe marea scenă.

wrs, artistul care reprezintă România la Eurovision a avut prima repetiție oficială, iar momentul lui a fost cel mai vizionat moment al zilei pe canalul oficial de TikTok al Eurovision. Explicația e simplu de dedus.  Artistul a făcut un gest neașteptat, el și-a rupt cămașa de pe el în timpul reprezentației.

Însă  dansatorii lui au atras cu adevărat atenția, pentru ținutele absolut demne de ieșit în anumite cluburi de nișă. Bărbații au purtat topuri foarte scurte, care se terminau deasupra bustului, lăsându-le pectoralii la vedere și nu numai. „Antonia Nae, designer cu experiență la nivel internațional, a creat toate ținutele pentru scenă”, a dezvăluit reprezentantul nostru.

Cine a conceput ținutele reprezentanților României la Eurovision

Împreună cu aceasta, wrs a conceput un moment special în care își sfâșie, pe scenă cămașa, rămânând, el însuși, dezbrăcat. „Llamame”  a fost refrenul zilei la prima repetiție oficială susținută de reprezentantul României pe scena Eurovision Song Contest. Dar momentul cămășii și dansul băieților în topuri minuscule, au făcut deliciul internauților care urmăresc competiția pe TikTok.

@eurovision HOLA MI BEBEBÉ! @wrs is bringing all the Romanian energy to the #Eurovision stage! #Eurovision2022 #EurovisionTikTok ♬ original sound – Eurovision

De alfel, și cele două dansatoare au fost la fel de atractiv îmbrăcate. Acestea au purtat salopete mulate, evazate, și cu decupaje mari, lăsând multă piele la vedere în zona coapselor și a taliei.

Momentul cămășii, savurat de internauți

wrs a pregătit un moment electrizant în care și-a rupt cămașa special realizată pentru acest show. Piesa de vestimentație a fost concepută cu 200 de capse, care l-au ajutat pe wrs să surprindă la prima apariție pe scena competiției, chiar înainte de ultimul refren al piesei.

„Primul contact cu scena Eurovision mi-a dat și mai multă încredere în proiectul României. Simt că, în acest moment, locul meu este aici și sunt foarte motivat pentru tot ceea ce urmează. Sesiunile lungi de repetiții și inspirație s-au transformat, peste noapte, în emoția pe care ritmurile „Llamame” o imprimă fanilor concursului”, a declarat wrs la finalul primei sesiuni de repetiții.

„Mișcarea prin care am rupt cămașa a fost pregătită cu Antonia Nae, designer cu experiență la nivel internațional, care a creat toate ținutele pentru scenă, și repetată în studio înainte de plecarea la Torino. Mă bucur enorm că a ieșit așa cum ne doream”, a dezvăluit reprezentantul nostru.

@eurovision HOLA MI BEBEBÉ! @wrs is bringing all the Romanian energy to the #Eurovision stage! #Eurovision2022 #EurovisionTikTok ♬ original sound – Eurovision


Repetiția României a fost cel mai urmărit moment al zilei pe canalul oficial de TikTok al ESC 2022, adunând peste 130 de mii de vizualizări, 12 mii de aprecieri și peste 1200 de redistribuiri.

Știri zilnice de la Eurovision, la TVR

După repetiţie, regizorul Aurel Badea, Gabriel Scîrlet, regizorul muzical, alături de artişti şi Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României, au discutat detaliile spectacolului, în Viewing Room, cu echipa tehnică a gazdelor. Au fost reglate ultimele amănunte, urmând ca vineri, 6 mai, să aibă loc a doua sesiune de repetiții.

Telespectatorii TVR pot vedea cum a decurs prima repetiție a reprezentantului României la ESC 2022 pe scena de la Torino și întâlnirea cu presa, în programele de știri ale TVR, unde sunt difuzate, zilnic, în exclusivitate, reportaje şi transmisiuni live de la Arena Pala Olimpico.

Calificat în urma selecţiei naţionale din 5 martie, wrs va urca pe scena Eurovision Song Contest 2022 pe 12 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 13 de intrare în concurs. Alături de România, în a doua semifinală participă: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda.

Semifinalele şi finala Eurovision, din 10 şi 12, respectiv 14 mai, vor putea fi urmărite la TVR 1 şi TVR Internaţional.

Foto: EBU – Nathan Reinds