„Romantism” cu furca în familia lui Vladimir Putin. Cineva a ajuns cu ochiul scos

„Romantism” cu furca în familia lui Vladimir Putin. Cineva a ajuns cu ochiul scos
În contextul războiului din Ucraina, la nivel mondial s-au pus întrebări cu referire la legalitatea capacităților mintale ale liderului de la Kremlin, Vladimir Putin. Acesta nu a fost supus unei expertize psihiatrice însă informații cu privire la comportamentul familiei sale ies la iveală.

Președintele Rusiei provine dintr-o familie cu probleme. Într-o criză de nervi, tatăl său i-a scos un ochi mamei sale, cu furca. Apoi a luat-o de nevastă.

Analistul Artem Kruglov, expert în cariera şi biografia lui Vladimir Putin şi editorul site-ului „Putinism”, a vorbit, într-un interviu amplu pentru Radio Europa Liberă, despre trecutul liderului de la Kremlin. Acesta a povestit modul în care s-au cunoscut părinţii lui Putin, dar și comportamentul impulsiv al tatălui acestuia.

Vladimir Putin senior i-a scos ochiul soției cu o furcă

„Tatăl lui Putin avea un comportament, cum se spune azi, deviant”, afirmă Kruglov. “Deseori devenea agresiv fără să ia în calcul consecinţele. A mers la o fata care îi plăcea, era singură în casă, dar nu l-a lăsat să intre în curte. El a pus mâna pe o furcă şi a încercat să distrugă poarta. Cumva a făcut o gaură şi prin ea i-a înfipt fetei, fără să vrea, furca în ochi. Aproape a ucis-o.

Fata a fost dusă la spital, i-au pus un ochi de sticlă, iar rudele ei l-au pus să o ia de nevastă, ameninţându-l că altfel îi fac plângere penală. Aşa că tatăl lui Putin (foto) s-a însurat cu ea”, a declarat expertul.

Povestea a fost dezvăluită prima data în 2002, în ziarul Moskovskâi Komsomoleţ, într-un reportaj făcut în satul natal al liderului rus, Pominovo. Bătrânii satului le-au povestit jurnaliștilor atunci că Vladimir Putin senior avea obiceiul să ridice fustele fetelor la petreceri, chiar dacă era căsătorit. În plus, mama actualului preşedinte, Maria, se jena de faptul că are ochi de sticlă şi încerca să stea tot timpul din profil, atunci când era în public.

Cine sunt frații lui Vladimir Putin

Vladimir Putin senior și Maria, cea care i-a devenit soție, s-au născut, ambii, în anul 1911. Cei doi s-au cunoscut în satul Pominovo, aflat la 50 de km de Tver, când aveau amândoi 17 ani, în anul 1928. Cei doi au avut trei copii. Erau oameni modești, fără prea multă școală. Primul născut a fost Albert, care a murit înainte de începerea celui de-al Doilea Război Mondial. Al doilea fiu a fost Viktor, dar și acesta a murit din cauza unei boli grave.

În anul 1952, femeia l-a născut pe Vladimir Putin junior (foto). Tatăl președintelui rus, Vladimir Spiridonovici Putin, a murit în 1999, iar mama sa, Maria, a decedat cu un an mai devreme, în 1998.

Poveste sau adevăr? O altă femeie susține că e, de fapt, mama președintelui de la Kremlin

Vera Putina (foto), o femeie din Georgia, susține că ea este, în realitate, mama președintelui Vladimir Putin. Aceasta a povestit că fiul ei, Vladimir, a fost trimis la bunicii lui, în orașul Ocior. De altfel, în registrele școlii generale din localitate figurează numele elevului Vladimir Putin, între 1959 și 1960.

Femeia susține că tatăl copilului era un mecanic rus, Platon Privalov, care a lăsat-o însărcinată deși era căsătorit cu altcineva.  După ce  s-a căsătorit cu alt bărbat, acesta i-a cerut să renunțe la copilul din flori, și așa ar fi ajuns Vladimir Putin la bunici. Vera Putina mai susține că părinții menționați în biografia oficială a președintelui rus Vladimir Putin, l-ar fi adoptat.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre