Rugăciunea către Maica Domnului care face minuni. Rostiți-o pe 15 august!

Rugăciunea către Maica Domnului care face minuni. Rostiți-o pe 15 august!
Se spune că nici o problemă nu rămâne nerezolvată dacă vă rugați cu multă credință și dragoste Maicii Domnului. Rugăciunea rostită pe 15 august este însă specială. Tot pe 15 august este celebrată și Ziua Marinei.

Orice necaz ați avea, tot răul se va spulbera dacă vă veți încredința viața Maicii Domnului. De Adormirea Fecioarei, rostiți această rugăciune și se spune că toată viața vi se va schimba.

Pe 15 august, Sfânta Maria este consideră cea a „morților”, de aceea cei care-i poartă numele nu sunt sărbătoriți. Mesele se vor face însă pe 8 septembrie, de Sfânta Maria Mică. De 15 august însă, toți credincioșii trebuie să meargă la biserică să facă pomeniri și la cimitire, unde se vor tămâia mormintele. De asemenea, oricine are o problemă, trebuie să rostească această rugăciune, care se spune că este făcătoare de minuni.

„Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune”

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

Adormirea Maicii Domnului

„Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți”

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința). Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale”.

„Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre”

După aceste cuvinte se spune rugăciunea Tatăl Nostru, iar apoi: „Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre