Rugăciunea celor 7 daruri se rostește când aveți mari probleme. E făcătoare de minuni

Rugăciunea celor 7 daruri se rostește când aveți mari probleme. E făcătoare de minuni
În ultima perioadă, necazurile v-au năpădt? Nu mai găsiți nici o soluție să scăpați? E momentul să întoarceți la credință și să citiți Rugăciunea celor 7 daruri, cunoscută ca și Rugăciunea către Duhul Sfânt.

Rugăciunea celor 7 daruri este aducătoare de mari bucurii și realizări. Iată ce trebuie să faceți ca să vă îndepliniți toate dorințele.

Rugăciunea celor 7 daruri se rostește când aveți mari probleme. E făcătoare de minuni

Pentru ca efectul să fie cel dorit, această rugăciune foarte puternică se rostește 9 zile la rând, la aceeași oră, în fiecare zi, cu o lumânare aprinsă. Orice probleme aveți, se vor rezolva mult mai repede decât ați crede.

“Mă rog din adâncul sufletului meu să mă ții departe chiar și de cel mai mic păcat”

„În genunchi mă închin Ție. Și Îți mulțumesc pentru multitudinea bunătăților pe care mi le oferi. Și mă ofer cu trup și suflet Sfintei Treimi, Tatălui, Fiului și Sfântului Duh. Ador puritatea Ta, nesfârșita Ta bunătate și iubire pentru noi, păcătoșii. Tu ești forța și lumina sufletului meu. Prin Tine eu trăiesc și sunt. Ajută-mă să nu Te deazmăgesc niciodată și să nu-Ți înșel încrederea pe care mi-o acorzi. Mă rog din adâncul sufletului meu să mă ții departe chiar și de cel mai mic păcat.

Fie-ți milă de mine, păcătosul, și veghează-mi gândurile să nu greșesc. Călăuzește-mă să merg mereu pe calea Ta, să-Ți urmez lumina, să-Ți ascult sfatul și să-Ți urmez exemplul. Mă închin Ție și Te rog să-mi ierți slăbiciunile lumești. Ating picioarele sfinte ale lui Iisus răstignit, Îi privesc rănile și am încredere că sângele lui neprețuit nu s-a scurs în zadar. Te implor, Duh Sfânt, alungă-mi slăbiciunile, ține bolile departe de mine, ca să Te pot slăvi, acum, pururea și în vecii vecilor. Amin”.

Rugăciune la Sfântul Anton de Padova

O altă rugăciune extrem de puternică care rezolvă orice situație încâlcită este cea a Sfântului Anton de Padova. Se citește 9 sau 13 marți la rând. În fiecare zi de marți trebuie să aprindeți o lumânare și dați unui alt suflet credincios o copie a rugăciunii. Problemele se vor rezolva înainte de a termina de facut ritualul. Atenție! Pentru fiecare miracol obținut în viața dumneavoastră, trebuie să dăruiți ceva sfântului Anton de Padova.

“Te implor să intervii în fața lui Dumnezeu, pentru mine și familia mea”

“Sfinte Antoane de Padova! Mă abandonez sub protecția ta, și, ca dovadă a credinței și iubirii mele nelimitate în tine, ofer această lumânare ce va arde pentru tine în fiecare Marți.
Consolează-mă te rog, în toate dificultățile mele, în imensa mea singurătate, și alină-mi ranile și durerea în casa Tatălui Nostru Ceresc, Salvatorul Nostru!

Te implor să intervii în fața lui Dumnezeu, pentru mine și familia mea, ca noi întodeauna să-L păstrăm pe Dumnezeu în sufletele noastre și ca Dumnezeu să ne dea după nevoile noastre!

Te implor Dumnezeul meu, Sfinte Antoane de Padova, să ai infinită milă în ce privește favoarea pe care o cer:
Cere favoarea (se spune dorința) și ți se va da! Te rog ajută-mă să trec peste toate dificultățile pe care le am acum la picioarele mele! Se spune 3 de Tatăl Nostru, 3 de Avea Maria, 3 Glorie Tatălui Ceresc”.

Sursă foto: desteptarea