Russel Crowe, cu burta la vedere prin Roma. Se pregătește să lupte cu demonii

Russel Crowe, cu burta la vedere prin Roma. Se pregătește să lupte cu demonii
Starul din Gladiatorul, Russel Crowe și mai tânăra sa iuibită, Britney Theriot, au plecat să se relaxeze la Roma.

Alături de cei doi copii, Russel Crowe și Britney Theriot au îmbinat utilul cu plăcutul. Au fugit la Roma să se distreze dar și pentru că actorul se pregătește de filmări.

Russel Crowe, cu burta la vedere prin Roma. Se pregătește să lupte cu demonii

Curând, Russel Crowe urmează să înceapă filmările pentru cel mai nou film al său, „The Pope’s Exorcist”, în care joacă rolul unui preot care se luptă cu demonii și a plecat în Italia într-o „vizită de lucru”. Dar nu singur, ci alături de iubita sa, Britney Theriot, cei doi fii ai lui, Tennyson și Charles, de 16 și 18 ani, rodul iubirii cu fosta lui soție, Danielle Spencer și câțiva prieteni.

S-au dat cu scuterele

Dacă acum 22 ani, făcea furori în Gladiatorul cu trupul bine lucrat, nu mai are nici o legătură cu acea persoană. Russell s-a îngrășat foarte mult, iar burtica i se revarsă din pantaloni. Îmbrăcat casual, în tricou negru și pantaloni scurți, Russell nu părea deloc deranjat de acest aspect, ba chiar părea că se simte mai bine ca niciodată.

Russell și prietenii au vizitat mai multe obiective turistice, apoi au închiriat scutere electrice și s-au distrat de minune. După ce au obosit, s-au relaxat la o terasă. Russell Crowe și Danielle Spencer au fost căsătoriți timp de nouă ani. Danielle se iubește de câțiva ani cu un dealer de artă, iar Russel s-a afișat alături de Britney abia în 2020, deși erau împreună de ceva vreme. Ea este o fostă actriță, în prezent agent imobiliar.

Danielle și-a lăsat cariera pentru a se ocupa de copii

Pentru că Russell era tot timpul plecat, cea care s-a sacrificat pentru a se ocupa de creșterea copiilor a fost Danielle. Într-un interviu acordat la începutul lunii iulie 2020, fosta soție a lui Russell, a vorbit despre acele momente grele. „A fost dificil deoarece mereu am simțit că pentru a ne păstra familia unită nu putem lucra amândoi, apoi a venit momentul în care mi-am prioritizat copiii.

Cariera lui Russell explodase și atunci mi-am zis „Aceasta nu e vremea mea”. Iubesc să fiu mamă și nu aș schimba nimic, dar nu am simțit la vremea aceea că aș fi putut să-mi pun cariera înaintea copiiilor”. „Băieții aveau nevoie de un părinte care să fie prezent acolo mereu”, a declarat vedeta.

Sursă foto: filmnow