S-a aflat acum în ce situație dramatică a ajuns Irinel Columbeanu. Situația financiară l-a făcut să caute ajutor

S-a aflat acum în ce situație dramatică a ajuns Irinel Columbeanu. Situația financiară l-a făcut să caute ajutor
Romanița Iovan a fost una din marile iubiri ale lui Irinel Columbeanu. Ajunsă acum la 58 de ani, cunoscută creatoare de modă și femeie de afaceri, este în continuare legată de Irinel Columbeanu.

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au format în urmă cu mulți ani unul dintre cele mai admirate și mediatizate cupluri. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au rămas în relații strânse. Povestea lor de iubire a avut efecte. Ei i se datorează succesul și cariera creatoarei.

Lui Irinel Columbeanu i-au plăcut mereu femeile înalte și suple. Prima sa iubită cunoscută, Romanița Iovan era manechin celebru atunci când s-au cunoscut. La momentul acela, în 1986, ea avea 21 de ani, iar el 28. Încă de pe atunci, Irinel Columbeanu se învârtea în cercuri selecte, având în vedere că tatăl său era șeful de protocol al guvernului lui Nicolae Ceaușescu.

Relația lor a fost lungă, ar fi durat nu mai puțin de 10 ani, după cum a relatat presa. Se spune, de asemenea, că, după Revoluție, când Romanița a decis să se apuce de design vestimentar, Irinel Columbeanu a fost cel care i-ar fi dat bani pentru a-și porni afacerea.  S-a dovedit o inițiativă de succes. Lumea mondenă a vorbit multe despre o sumă mare de bani pe care Irinel Columbeanu ar fi investit-o în afacerea iubitei sale, dar și despre un cadou de despărțire consistent, o clădire unde a funcționat Casa de modă Romanița Iovan.

Fostele iubite nu îl ajută pe Irinel Columbeanu

Chiar dacă în cercurile mondene s-a vorbit despre ajutorul financiar și material oferit de Irinel Columbeanu iubitei sale, Romanița Iovan a precizat într-un declarație că nu ar fi fost rău să îi fie asigurată protecția financiară, însă pe vremea când era iubitul ei, Irinel Columbeanu nu erau bogați. De ceva vreme, de când Irinel Columbeanu a început să aibă probleme financiare, nicio fostă iubită nu i-a sărit în ajutor. Nici una, în afară de prima mare dragoste.

Romanița Iovan: „Oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze

„Prietenia noastră are peste 33 de ani și mai mult decât atât, o prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după câțiva ani. Poate să dureze toată viața, dar dacă cele două nu sunt împreună, nu au cum să funcționeze până la sfârșit. Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și apropo de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale, decât să le pui pe tapet.

Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă. Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun”, a mărturisit Romanița Iovan, la Kanal D. aceasta a mai punctat că i-a fost alături fostului ei iubit atunci când a avut nevoie. „Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat”, a dezvăluit Romanița Iovan, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Sursa foto: Facebook / Instagram

Recomandarile noastre