S-a aflat ce face Brigitte Pastramă în Dubai. Nu e ceea ce ați fi crezut – Exclusiv

S-a aflat ce face Brigitte Pastramă în Dubai. Nu e ceea ce ați fi crezut – Exclusiv
Brigitte Pastramă merge deseori în Dubai, are locuri preferate și nu contenește să laude locul ei preferat, are chiar și un restaurant unde ia masa ori de câte ori ajunge acolo.

Însă ceea ce face Brigitte Pastramă în Dubai, ori de câte ori ajunge acolo, e neașteptat și nu s-a aflat decât acum. Ea merge la biserică. Comunitatea de „frați” de la Biserica Maranata din Dubai îi așteaptă mereu cu brațele deschise pe cei doi soți pastramă. Așa s-a întâmplat și zilele acestea. Iar drept dovadă stă postarea emoâionantă pe care fostul model a fpăcut-o pe rețelele sociale.

Brigitte Pastramă s-a convertit la biserica penticostală încă din anul 2010. Ea a descoperit că această religie îi este mai apropiată sufletului în păerioada cât a făcuyt detebție. Asta s-a întâmplat în perioada 2003 – 2006, când nu împlinise încă 30 de ani.

Cum a ajuns Brigitte Pastramă adepta cultului penticostal

La un an de la decesul prematur al soțului său, Brigitte a ajuns să fie închisă timp de trei ani, fiind acuzată de complicitate într-un dosar penal de tâlhărie și lipsire de libertate a unui manager de club. În pușcărie a devenit profesoară de aerobic pentru colegele ei de detenție și, totodată, acolo l-a descoperit pe Dumnezeu. Până să ajungă după gratii, Brigitte era una un manechin cunoscut, care își trecuse în palmares titlurile „Top Model România” și „Top Model of the World”.

În anul în care a divorțat de al doilea soț, Brigitte s-a convertit la cultul penticostal. într-un interviu ea spunea că se ruga la dumnezeu să o ajute. Ilie Năstase a văzut-o într-o emisiune, la televizor, și a căutat-o ca să îi întindă o mână de ajutor. Ulterior, ei au devenit soți, însă mariajul nu a durat.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit în anul 2019 și sunt împreună și acum. Ei au trecut peste cumpăna pe care au avut-o vara aceasta, când vedeta a anunțat divorțul ca fiind iminent de soțul ei. Ambii sunt membri ai bisericii penticostale, ca de altfel și întreaga familie a bărbatului. E de înțeles că biserica și comunitatea penticostală le-au fost de mare ajutor în a înțelege că merită să facă eforturi pentru a rămâne împreună. Cadou de împăcare din partea soțului ei, Brigitte s-a ales cu o frumoasă mașină Porsche, în culoarea baby-blue.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre