S-a aflat cine va prezenta Eurovisionul. Una dintre cele trei vedete celebre este renumita cântăreață Laura Pausini

S-a aflat cine va prezenta Eurovisionul. Una dintre cele trei vedete celebre este renumita cântăreață Laura Pausini
Se apropie cu pași repezi momentul în care va începe cel mai mare show din lume, Eurovisionul.

Întreaga lumea așteaptă cu sufletul la gură Eurovision, competiție care va avea loc în orașul Torino.

S-a aflat cine va prezenta Eurovisionul. Una dintre cele trei vedete celebre este renumita cântăreață Laura Pausini

Interpreta italiană Laura Pausini, cântărețul britanico-libanez Mika şi vedeta Tv Alessandro Cattelan sunt cele trei vedete extraordinare care vor prezenta Eurovisionul 2022. Concursul are loc în perioada 10-14 mai la Torino.

„O dată pe an, peste 40 de ţări trăiesc aceeaşi emoţie, indiferent de istorie sau de situaţiile politice”

„Cred în unirea oamenilor, în dărâmarea zidurilor pentru a ne sărbători atât asemănările cât şi diferenţele. O putem face prin intermediul muzicii, cea mai universală formă de exprimare. (…) O dată pe an, peste 40 de ţări trăiesc aceeaşi emoţie, indiferent de istorie sau de situaţiile politice”, a afirmat Mika.

La rândul său, Laura Pausini a fost că este extrem de fericită că Eurovisionul se întoarce în Italia și se simte extrem de onorată că va prezenta acest eveniment extraordinar. În 2021, Eurovisionul a fost câștigat de trupa Maneskin cu piesa „Zitti E Buoni”.

ABBA, Celine Dion și Julio Iglesias au participat la Eurovision

Prima ediție Eurovision a avut loc în anul 1956 și este considerat unul dintre cele mai vizionate evenimente non-sportive din lume, cifrele de audienţă fiind estimate în ultimii ani între 100 şi 600 de milioane de telespectatori la nivel internaţional. Printre cei care au participat la acest show și au ajuns vedete incontestabile se numără Domenico Modugno, care a ocupat locul 3 în anul 1958 și ABBA, formație care a câștigat marele premiu în anul 1974.

Tot locul I l-a câștigat celebra Celine Dion în anul 1988. În ceea ce-l privește pe Julio Iglesias, acesta a luat mențiune în anul 1970. Singurul cântăreţ care a câştigat de mai multe ori concursul este Johnny Logan din Irlanda, care a interpretat melodiile „What’s Another Year” în 1980 şi „Hold Me Now” în 1987.

Sursă foto: tips for woman

Recomandarile noastre