S-a aflat motivul și e incredibil. De ce a părăsit Cristiano Ronaldo Juventus

S-a aflat motivul și e incredibil. De ce a părăsit Cristiano Ronaldo Juventus
Cristiano Ronaldo a pus punct relației sale cu echipa unde a jucat până acum. Nu a fost vorba de bani. El are cât nu poate cheltui într-o viață.

S-a aflat motivul pentru care a părăsit Cristiano Ronaldo Juventus. Adevărul i-a „scăpat” prietenului starului fotbalist, Khabib Nurmagomedov, fost luptător celebru în UFC. Acesta a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care Ronaldo a ales să plece de la Juventus.

Așa cum știți, ofertele nu s-au lăsat așteptate imediat ce portughezul a decis să plece de la Juve. În final,  Cristiano Ronaldo a ales Manchester United, în dauna rivalei City. Decizia a fost luată la sfârșitul lunii august. Cedat pentru 15 milioane de euro plus bonusuri, portughezul a spus adio Italiei după ce a făcut trei sezoane la Torino.

S-a aflat motivul pentru care Cristiano Ronaldo a plecat de la Juve

Prietenul lui Ronaldo, fostul luptător UFC Khabib Nurmagomedov a declarat că acesta a plecat de la Juventus pentru că „se plictisise”.

„Nu vreau să dezvălui conversația noastră privată. Totuși, mi-a spus că s-a plictisit în Italia și ar vrea să plece în Anglia. Nici eu nu sunt fan al fotbalului italian, dar cu Premier League, mai mult ca sigur nu voi schimba canalul. Orice echipă poate face spectacol aici. (…) Nu am fost surprins. Cristiano Ronaldo mi-a spus despre asta în urmă cu o lună. M-am așteptat ca mai devreme sau mai târziu să se ajungă la asta. Cred că Manchester United i se potrivește mai bine decât Juventus”, a declarat Nurmagomedov.

Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus Torino în 2018, fiind adus de la Real Madrid pentru 112 milioane de euro. Înainte de asta, în prima perioadă petrecută la Manchester United, lusitanul a marcat 118 goluri în 292 de meciuri.

Cât de plictisitor e să fii Ronaldo

Până la urmă, chiar și Cristiano Ronaldo recunoaște că e plictisit. În cadrul unul interviu acordat după revenirea lui Manchester United, fotbalistul cu cinci cinci Baloane de Aur a fost întrebat „Cum e să fii Cristiano Ronaldo?”. Răspunsul lui a fost spontan: „Plictisitor”.

„Când notorietatea ta crește, totul este frumos. Ești faimos, ești un fotbalist fantastic, câștigi trofee, ești pe prima pagină a ziarului, apari la televizor. Însă, după atâția ani, vezi viața cu totul și cu totul altfel. Ai o iubită, ai copii, vrei intimitate, care nu mai există. Aș plăti să-mi primesc intimitatea înapoi. Oamenii zic ‘ești bogat, ai mașini, ai bani, ai case’, însă nu asta este totul. Crede-mă, nu este deloc bine să fii prea faimos.

Știi de câte ori am ieșit cu ai mei copii în parc în ultimii doi ani? Niciodată! Dacă merg în parc, oamenii încep deodată să se strângă. Copiii ar deveni stresați, la fel și eu. Nu pot merge la un bar cu prietenii mei, pentru că știu că ei nu s-ar simți confortabil.  Evit să fac lucrurile astea, pentru că oamenii din jurul meu ar deveni chiar mai stresați decât aș fi eu. Mă simt ca și cum aș fi tot timpul într-o cușcă, dar este prea târziu pentru a schimbe ceva”, a transmis Cristiano Ronaldo, potrivit Tuttosport.