S-a lăsat cu arestare. Primărița și soțul ei, băgați la zdup după ce au desfigurat un procuror

S-a lăsat cu arestare. Primărița și soțul ei, băgați la zdup după ce au desfigurat un procuror
În loc să-și vadă de primărie, edilul unei comune a făcut greșeala vieții. Primărița a fost ajutată și de jumătatea sa.

Au călcat grav pe bec. O primăriță și-a semnat sentința. Nici soțul ei nu va scăpa.

S-a lăsat cu arestare. Primărița și soțul ei, băgați la zdup după ce au desfigurat un procuror

Livia Bârlău, primăriţa PSD a comunei bihorene Brusturi şi soţul ei, Petrică Bârlău s-au jucat cu focul. Acesta a fost unul extrem de periculos, iar cei doi au fost arestați pentru tentativă de omor de Tribunalul Bihor. Deocamdată, vor sta în arest pentru 30 de zile. Dar asta nu e tot, pentru că Livia Bârlău și-a pierdut și locul de muncă, în urma unei hotărâri a prefectului de Bihor. Instanța a luat această decizie drastică după o judecată care a durat cinci ore.

Ce au făcut cei doi

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, cei doi l-au atacat într-un mod violent pe fostul procuror Ioan Bodogai. Conform informațiilor oferite de publicația Bihoreanul, primărița a dat cu pumnii și picioarele, iar soțul ei a lovit victima folosindu-se de un cleşte de tăiat metal uriaş.

Evenimentul neplăcut a avut loc pe data de 29 septembrie, în jurul prânzului, „în contextul unui schimb de replici şi al unor acuze reciproce” între ex-procurorul Bodogai şi soţul primăriţei, „pe fondul unei stări conflictuale preexistente”.

Cum a vrut să scape primărița

Primărița a declarat însă că ea și soțul au fost plecați din localitate și habar nu au ce s-a întâmplat. Tot ce cunoaște e faptul că la bătaie au participat doar cei doi bărbați, iar ea doar a încercat să-i despartă. Din nefericire pentru primăriță, procurorii nu au crezut-o.

Victima a fost lăsată leșinată

„În timpul agresiunii, persoana vătămată a fost trântită la pământ de suspectul B.F.P. (Bârlău Florin Petrică, n.r.), după care acesta din urmă a lovit în continuare victima, de mai multe ori, peste corp şi în zona capului cu un cleşte de tăiat metal având lungimea de aproximativ 40 de centimetri.

Concomitent, suspecta B.L.D. (Bârlău Livia Daniela, n.r.) a lovit victima, care se afla căzută la pământ, în repetate rânduri, peste corp şi în zona capului cu mâinile şi picioarele”, se arată în documentul oficial. Anchetatorii susțin că, după atâtea lovituri, procurorul a leșinat și a fost lăsat așa de soții Bârlău.

Fostul procuror Ioan Bodogai a fost într-un final transportat la spital cu o serie de leziuni traumatice. Este vorba de „fractură craniană cu localizare parietală stg, care necesită 30 zile de îngrijiri medicale, respectiv la nivelul membrului inferior stâng (fractură cominutivă ambe oase gambă), care necesită 100 zile îngrijiri medicale, potrivit suplimentului la raportul de constatare medico-legală”.

Sursă foto: facebook