S-a reîntors în România, dar CRBL nu o duce mai bine. Renunțarea la Spania e mai grea decât se aștepta

S-a reîntors în România, dar CRBL nu o duce mai bine. Renunțarea la Spania e mai grea decât se aștepta
Au hotărât să se reîntoarcă în România în septembrie, dar s-a întâmplat mult mai repede. CRBL, soția și familia sunt fericiți, dar extrem de obosiți.

CRBL a lăsat viața din Spania și a revenit pe plaiurile mioritice. De acum încolo, e pus pe fapte mari.

De când s-a reîntors în România, CRBL nu are timp să respire. „Suntem contracronometru…”

Doi ani a stat CRBL în Spania și a crezut că-și va schimba viața, dar iată că nu a fost deloc cum a crezut el, așa că a făcut cale întoarsă. Marea întoarcere trebuia să aibă loc în septembrie, dar artistul se pare că nu a mai avut răbdare, iar acum dă din colț în colț cu aranjatul casei. În plus, la această decizie a stat și faptul că fiica lui, Alessia s-a reînscris la școală, iar anul acesta elevii vor începe cursurile mai devreme.

„Nu-mi văd capul de treabă. Am decis să ne întoarcem și trebuie să punem lucrurile la punct cât mai repede, mai ales că școala începe mai devreme anul acesta. Sper să trecem cât mai ușor peste etapa întoarcerii la București. Suntem contracronometru, fiindcă trebuie să aranjez cât mai repede toate lucrurile”, a declarat CRBL pentru Impact.

Unde va depozita 100 de perechi de încălțăminte

E drept că CRBL are mult de lucru, cu ceva timp în urmă declarând în emisiunea lui Măruță că are nu doar haine multe, ci și motocicletă, biciclete, caiac dar și peste 100 de perechi de încălțăminte. El a mărturisit că e fericitul posesor și a unor adidași pe care i-a achiziționat cu 400 de euro, dar valorează acum 17.000 de euro.

Ce vrea să aducă în România

Tot cu ceva timp în urmă, el a spus că vrea să aducă în România un proiect revoluționar, e vorba de o nouă formă de internet, care se numește vlog chain. „Scriu, fac muzică în continuare. Separat de treaba asta sunt de mult implicat în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România de care o să auziți. Mă interesează pentru că știu că vlog chain-ul o să fie o formă nouă de internet în viitor”, a spus artistul.