În urma unei anchete realizată de American Guild of Musical Artists, Placido Domingo a avut un comportament inadecvat cu persoane de sex feminin.

S-au terminat problemele pentru Placido Domingo. Ce l-a făcut fericit

Chiar dacă are un repertoriu impresionant, Placido Domingo a călcat pe bec și a avut în ultima perioadă mari probleme. După ce a fost acuzat de hărțuire sexuală în 2019, Spania i-a anulat anul trecut multe concerte la teatre finanțate din fonduri publice. În plus, ancheta realizată de American Guild of Musical Artists a arătat că s-a comportat cum nu ar fi trebuit cu interpretele de sex feminin.

De altfel, nu mai puțin de 30 de doamne s-au plâns de-a lungul timpului de Placido Domingo. De parcă asta nu i-ar fi fost de ajuns, cântărețul nu a mai fost primit să cânte nici la Metropolitan Opera din New York și nici la San Francisco Opera. În plus, acesta a demisionat și din funcția de director al Operei din Los Angeles. Pus într-o asemenea situație, Placido Domingo și-a cerut iertare, dar a negat că s-ar fi purtat agresiv cu vreo femeie.

A primit titlul de ambasador onorific pentru patrimoniu mondial în Spania

Recent, Placido Domingo a avut parte de un moment de mare bucurie. A primit la Madrid titlul de ambasador onorific pentru patrimoniu mondial în Spania. Acest lucru a avut loc cu ocazia unui concert caritabil în beneficiul Crucii Roșii, unde a participat un public numeros.

„Sunt foarte emoţionat, este oraşul meu, marele oraş Madrid… După ce am cântat azi-noapte… a fost o noapte atât de specială încât simt că sunt mai puternic”, a mărturisit artistul. La doar o zi după acest eveniment, acesta a primit un premiu la Teatrul Regal din Madrid.

Sursă foto:

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp