Pentru a ține distanță gripa, răceala, ba chiar și coronavirusul, aveți acum la îndemână o minunată rețetă pentru imunitate. E o rețetă simplă, dar cu efect 100%. „Reţeta pentru imunitate. Dacă simţim că ne-a luat un pic răceala, că ni s-a înfundat un pic nasul, că simţim când ne ia răceala, există o reţetă foarte simplă.
E nevoie de două linguri de coniac, o pastilă de aspirină, o lingură de miere, 100 de mililitri de apă călduţă şi o lingură de suc de lămâie. Se amestecă toate bine şi seara bem această soluţie. Şi a doua zi nu vom mai avea nimic”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la rubrica Leacul zilei.
“Sunt foarte mulţi oameni care cresc albine şi produc miere. Şi ei ştiu, cei care au stupi, că în stup mor albine”
De asemenea, Lidia Fecioru mai are un leac interesant, pe bază de miere de albine, despre care spune că s-a preparat din cele mai vechi timpuri în mănăstiri. „Am un leac foarte interesant şi m-am gândit de foarte multe ori dacă să îl dau sau nu. Şi m-am gândit totuşi să îl dau.
Sunt foarte mulţi oameni care cresc albine şi produc miere. Şi ei ştiu, cei care au stupi, că în stup mor albine. Unele mor în mod natural. Albinele de toamnă, cele care au murit toamna. Vara au strâns tot felul de polen, de la fiecare floare şi aceste albine se pot strânge.
“Fie că avem o pălincă bună, dar nu cu ţuică mai slabă de 40 de grade”
Le lăsăm să se usuce bine, le dăm prin maşina de râşnit sau le putem pune într-un bol şi le strivim cu mojarul. Apoi punem o lingură de praf de albine, la jumătate de litru de vodcă sau un alcool nu mai tare de 40 de grade. Fie că avem o pălincă bună, dar nu cu ţuică mai slabă de 40 de grade. Le lăsăm două săptămâni la întuneric.
“Şi începem să luăm câte 15-20 de picături, de trei ori pe zi”
Din când în când mai agităm. Se pune în sticlă de sticlă, nu în plastic. Şi începem să luăm câte 15-20 de picături, de trei ori pe zi, după masă la o jumătate de oră. Întăreşte vasele de sânge prevenind accidentele vasculare, vindecă adenomul hipofizal, frigiditatea şi prostata. Şi ridică imunitatea organismului. E foarte veche, se făcea la mănăstiri”, a explicat Lidia Fecioru într-o altă emisiune Adevăruri ascunse.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook