Lucruri mici care ne pot ține în viață mai mult. La ce lucruri ar trebui să fim atenți pentru a nu prelungi în mod natural viața.
Prioritizarea fericirii tale
Să te simți fericit este într-adevăr foarte important. Cu toate acestea, cercetările spun că fericirea are și un efect real și asupra longevității noastre. Deci, optimismul și emoțiile pozitive sunt ceea ce ar trebui să te țină cu adevărat tânăr.
Râzi mai des
Veselia adaugă într-adevăr o anumită calitate vieții noastre, cu toate acestea, poate adăuga și cantitate. În mod surprinzător, un vast studiu a arătat că simțul umorului ne protejează de dezvoltare bolilor cardiovasculare și a diferitelor infecții. De fapt, veselia este resursa creierului care protejează sănătatea. Ce mod plăcut de a încerca să trăiești mai mult!
Organizarea
Un studiu a arătat că indivizi conștiincioși tind să ducă o viață mai lungă. Această trăsătură vorbește și despre funcționarea noastră cognitivă. Deci, ia în considerare să fii mai autodisciplinat, organizat, eficient și orientat spre obiectivele tale, dacă ții la longevitate.
Mergi pe jos în fiecare zi
Un studiu a arătat că fiecare 30 de minute suplimentare de a rămâne inactiv se leagă de un risc cu 32% mai mare de a dezvolta o boală gravă. Așadar, parcurgând zilnic de la 2.100 până la 4.500 de pași, puteți reduce riscul de a face infarct, insuficiență cardiacă sau accident vascular cerebral.
Viața socială
Oamenii care au o viață socială activă pot duce o viață mai lungă și mai sănătoasă, după cum se spune în cercetare.
Acest lucru se explică prin faptul că astfel de persoane tind să aibă comportament mai bune pentru sănătate, cum ar fi consumat de alimente sănătoase și activitate fizică. Dimpotrivă, persoane izolate prezintă un risc mai mare de a avea un sistem imunitar slab din cauza faptului că sunt mai multe stresați.
Vitamina K previne hemoragiile şi osteoporoza. Unde se găsește
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook