Este bine că medicii care s-au vaccinat împărtășesc experiența lor și celorlați oameni. Toți vor să știe ce se întâmplă după injectare, ce reacții apar. Din păcate sunt puține astfel de mesaje pe rețelele de socializare și în presă. De obicei, șirile sunt cele negre: despre cum X a murit de infact după ce a făcut vaccinul sau Y a făcut o alergie sau Z chiar a făcut boala deși fusese vaccinat.
Dr. Ioana Mîndruță a scris pe pagina ei de Facebook din ziua în care s-a vaccinat la spital. A pus și poza prin care a imortalizat momentul.
„2 ianuarie, ora 13.18. Totul bine, nu doare, nu se intampla nimic…m-am intors la garda. Vedem in continuare!”, a fost primul mesaj.
A doua zi, pe 3 ianuarie, doctorița a revenit cu amănunte despre reacțiile apărute.
„La 24 de ore de la vaccinare pot spune ca am avut ceva durere la locul injectării, amorțeală ușoară pe mână, febră moderată în cursul serii. Azi nu mai am aproape nimic, poate un pic de jenă la mișcare în umăr. Toata experiența comparabilă cu orice alte vaccinari anterioare. Rapelul peste 3 săptămâni”, a scris Ioana Mîndruță.
Lucian Mîndruță nu s-a abținut și a povestit și el, pe pagina lui de socializare, cum se simte soția lui vaccinată. A făcut și nițel mișto de cei care cred în teoria că prin acest vaccin oamenii sunt modificați genetic sau sunt „cipați”.
„Dacă tot m-au întrebat mulți care sunt efectele secundare la vaccin, aveți în postarea ei experiența sotiei mele. Eu, ca observator independent pot doar să vă spun că de dimineață m-a certat că e iar e dezordine în bucătărie, deci e bine, n-au modificat-o genetic… :))).”
Pentru cei care nu știu, Ioana Mîndruță este medic primar specializat în epileptologie generală și evaluare prechirurgicală la Unitatea de Monitorizare a Epilepsiei și Somnului, Laboratorul de Neurofiziologie Clinică din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București.
Foto: Facebook
Exclusiv. Secretul Mihaelei Tatu rămâne secret. Ce decizie majoră a luat vedeta
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook