Simona Ionescu / Redactor Șef

Unic în România. „Find your greatness” – program gratuit de slăbire sănătoasă asistat de specialiști

Unic în România. „Find your greatness” – program gratuit de slăbire sănătoasă asistat de specialiști
Nu e vorba că vine vara și vrem să arătăm impecabil pe plajă, dar a fi suplu e sănătos. Un program unic se va desfășura luna viitoare, destinat persoanelor care au surplus de kilograme și vor să învețe să își schimbe viața și să slăbească.

Timișorenii cu surplus de kilograme se pot înscrie până pe 5 iunie într-un program gratuit de slăbire sănătoasă care include zeci de antrenamente personale cu unii dintre cei mai apreciați instructori fitness din orașul de pe Bega. De asemenea, vor beneficia de consiliere nutrițională din partea unui medic specialist și de suport psihologic.

„Find your greatness” este un program oferit gratuit de asociația sportivă Smartfit și e menit să le schimbe viețile participanților. Programul include 3 luni de antrenamente cu trainer personal, consiliere psihologică pe toată perioada desfășurării evenimentului, consiliere nutrițională și workshopuri dedicate. Toate acestea sunt oferite gratuit.

Cum vă puteți înscrie în programul gratuit de slăbire

„Preselecțiile preliminarii se vor face pe baza informațiilor oferite prin intermediul formularului disponibil aici, urmând ca finaliștii să fie selectați ulterior în baza indicelui de masă corporală și a măsurătorilor ce urmează a fi făcute de către antrenori. Așadar, dacă ești pregătit să pleci la drum și să devii cea mai bună versiune a ta, înscrie-te”, transmit reprezentanții Smartfit.

Programul se adresează deopotrivă femeilor, bărbaților și copiilor cu surplus de greutate corporală  care, astfel au șansa de a pierde din kilogramele suplimentare, devenind mai sănătoși. Accentul în cadrul programului „Find your greatness” este pus pe schimbarea modului de viață și deprinderea unor cunoștințe de alimentație și viață sănătoasă, prin intermediul specialiștilor. Așa cum știți, mișcarea este esențială pentru un corp sănătos, iar reducerea greutății, pentru rezultate pe termen lung, nu se realizează prin cure de slăbire drastice, ci prin schimbarea alimentației nesănătoase.

„Find your greatness” – un program pentru  sănătatea comunității

„Demersul nostru are în vedere promovarea sănătății prin sport și o alimentație echilibrată, frumusețea unui corp îngrijit fiind un bonus, nu un obiectiv. Acest program este deopotrivă o provocare pentru echipa Smartfit și o contribuție pentru comunitatea timișoreană. Am văzut de prea multe ori cum sunt judecați oamenii cu probleme de greutate dar nimeni nu îi ajută concret.

Noi vom demonstra că se poate realiza o schimbare în stilul de viață indiferent de cât de mare e numărul de kilograme în plus, că nu e în regulă să trăiești cu dureri de spate, cu picioare umflate și cu o inimă slăbită”, mai transmit organizatorii campaniei.

Sursa foto: Pixabay, Smartfit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre