Sarah Prodan, reacție dură față de Laurențiu Reghecampf: „Nu aș ierta niciodată trădarea”

Sarah Prodan, reacție dură față de Laurențiu Reghecampf: „Nu aș ierta niciodată trădarea”
Deși nu îi place să își expună public trăirile, Sarah, fiica mică a Anamariei Prodan, a decisă să spună lucrurilor pe nume, în scandalul divorțului mamei sale. Ea a vorbit într-un podcast. Laurențiu Reghecampf nu e deloc fericit cu ce a putut să audă.

Sarah e una din fiicele impresarei cu Tiberiu Dumitrescu. Vreme de 15 ani, tată ia fost mai degrabă Reghe, atât cât a durat mariajul acestuia cu mama sa. De altfel, antrenorul a avut o relație foarte frumoasă cu fiicele Anamariei, lucru știut. Nu s-a făcut niciodată diferență între copii. Însă lucrurile s-au schimbat odată cu divorțul părinților săi. Iar totul a fost agravat de comportamentul neașteptat al lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan vorbește despre noul bărbat din viața ei

Sarah Prodan a vorbit cu lacrimi în ochi despre momentele în care mama sa, Anamaria Prodan, a fost cu moralul la pământ. „Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice. Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu.

Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea. Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama a avut nevoie de una dintre noi să fie acasă și am vorbit cu Rebeca că vin eu”, a declarat Sarah Prodan la „podcast-ul Fiţă cu Adiţă”.

Sarah Dumitrescu Prodan, reacție dură față de Laurențiu Reghecampf

Pentru fata cea mică a impresarei, Laurențiu Reghecampf nu mai există. „S-a schimbat viața noastră de când a plecat. Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat. Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat.

Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei. Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit”,  mai spus Sarah Dumitrescu Prodan.

„Nu aș ierta niciodată trădarea. Dacă ești lângă mine și ești prietena mea, nu ai cum să mă trădezi. Eu dacă iubesc o persoană, o să fiu cu tine până la moarte. O să mint pentru tine, o să omor pentru tine, dar nu mă trăda”, a mai spus mezina Anamariei Prodan în același podcast.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre